Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Montera - gdzie dowódca?
Ventas:
Witam wszystkich na forum:]: mam problem - nie moge znalezc dowodcy orkow w Monterze myslalem,ze jest w zamku w pomieszczeniu z tronem, ale go nie widze. Przeszukalem caly zamek i nic nie wiem czy to jakis blad czy zle szukam? Jesli blad to czy mozna wyzwolic miasto nie zabijajac Vareka (czy jak mu tam xD?) i czy nie ma on czegos niezbednego do zakonczenia gry?
szczotex:
Wejdż w konsole i wpisz goto Varek to zawsze pomaga jeśli niemożesz kogoś znaleść a odnosnie pytania czy mozna odbic miasto bez zabijania przywódcy, jak najbardziej można i niema niczego ważnego przy sobie oraz niejest z niczym ważnym związany.
.:KERTH:.:
hm... jeśli w zamku nie ma vareka... to jest to błąd i nigdzie go nie znajdziesz. co do drugiego pytania, to nie, nie wyswobodzisz montery nie zabijając vareka. zaś jeśli chodzi o 3 pytanie, to wyswobodzenie montery nie jest ważne, i ukończysz pomyślnie gre, bez jej wyswobodzenia. mam nadzieje że pomogłem.
PZDR.:KERTH:.
Paddy:
a czy mam szanse tak po prostu wejsc i odbic miasto bo wlasnie jestem w nim....
prosze o szybka odpowiedz
.:KERTH:.:
nie nie masz szans. najpierw musisz mieć reputacje z misji, i porozmawiać z orkowym-dowódcą, varakiem. inaczej miasta odbić się nie da.
PZDR.:KERTH:.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej