Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Piratenleben - Problemy/Pytania
Adanos7:
--- Cytat: Czachorr w 02 Sierpień 2008, 14:58:58 ---Moze ktos dac dokladna mapke gdzie dac ta skale krystaliczna zeby zwabic scierwojada ?;\ Mecze sie z tym questem od dawna i dalej nie wiem jak go skonczyc ;\
--- Koniec cytatu ---
Gdzieś tu:
http://gothicz.net/images/mod-piratenleben/questy/zlodej3.jpg
Julian:
Moze mi ktos dać screena gdzie jest lucia.Juz załatwiłem ramona ale nigdzie nie mmogę jej znależć.
golden:
Mam problem mianowicie niemoge znaleźć sztyleta teo w jednej misji.Prosiłbym o jak najszybszą odpowiedz ;D
CookiesMonster:
Ile powinno byc czesci tych porozbijanych tabliczek?(3 rozdzial) ja znalazlem 4-> 2 sa w ksztalcie trojkata a kolejne dwie w ksztalcie polowy kola (znalazlem je w miejscach o ktorych wspomnial kerwo) gdy probuje ich uzyc wyswietla sie komunikat ze wciaz jest za malo czesci;p bardzo prosze o w miare szybka odpowiedz
PwneD:
Nie wiedziałem gdzie założyć ten temat ale uznałem że w G2NK.
Więc proszę o dokładne ospisanie drogi do kompasu Skipa (jeśli można to proszę o screena), ponieważ jestem w 2 rozdziale i niedługo 3 a ten quest nadal mi zalega.
EDIT.: proszę o przeniesienie postu do działu "mody" lub do Piratenlaben-problemy/pytania. Zapomnałem że to jest. Przepraszam za zamieszanie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej