Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Piratenleben - Problemy/Pytania

<< < (14/19) > >>

Gal Anonim:
Jestem w tej jaskini w której mam wykopać sekstans i szlag mnie trafia. Po pierwsze: skąd mam wziąć kilof? A po drugie i najbardziej wnerwiające: jak do cholery KOPAÆ? Jak sobie nawet kilof załatwię kodem to nic nie mogę zrobić, mogę ten kilof sobie co najwyżej "podpiąć" i używać jako broni ale nie ma żadnego punktu do kopania! I skąd wziąć tą czaszkę dla chrząszcza? Trzeba wykopać? Tylko JAK?

EDIT: Dobra, już znalazłem ten kilof do kopania na statku  :)

EDIT: No i teraz mam kolejny problem. Po załatwieniu wszystkiego z naprawianiem statku i rozmowie z Gregiem mam questa "Opłacalny cel poszukiwań" pod którym pisze że mam znależć jakąś mapę skarbów, czy coś takiego. Gdzie mogę coś takiego znaleźć?

Adanos7:

--- Cytuj ---EDIT: No i teraz mam kolejny problem. Po załatwieniu wszystkiego z naprawianiem statku i rozmowie z Gregiem mam questa "Opłacalny cel poszukiwań" pod którym pisze że mam znależć jakąś mapę skarbów, czy coś takiego. Gdzie mogę coś takiego znaleźć?
--- Koniec cytatu ---
W bibliotece w kanionie.

Żelazko:
Mam problem jak mogę naprawić kamień teleportacyjny tak aby móc przetransoprtować Lucię?

Vengard:
Jak w trzecim rozdziale pokonać demona, który pilnuje komory pod piramidą i w jakiej kolejności czytać księgi w jaskini?

Czachorr:
Moze ktos dac dokladna mapke gdzie dac ta skale krystaliczna zeby zwabic scierwojada ?;\  Mecze sie z tym questem od dawna i dalej nie wiem jak go skonczyc ;\

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej