Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

FRAPS

<< < (2/2)

Aeskel:

--- Cytuj ---(mojemu kumplowi komputer chodził bez karty graficznej ruszał chyba dzięki procesorowi).
--- Koniec cytatu ---

Niemożliwe. Widać kumpel Ci niezłe bzdury naopowiadał.

--- Cytuj ---Sam nie wiem może karta jest integralną częścią komputera chodź nie jestem pewien
--- Koniec cytatu ---

Jak dzwięk masz w różnych aplikacjach typu gry czy otwarzacz mp3, to wszystko powinno być dobrze. Jeśli nie znasz swojej karty dzwiękowej, to trudno bym mógł Ci pomóc. Sprawdz fakture jeszcze raz, może coś pominołeś.

Wrath:
Faktura się zapodziała ale poszperałem w Panelu Sterowanie a dokładnie w urządzeniach dźwiękowych czy jakoś tak i znalazłem nazwę SoundMAX HD Audio to chyba to ale nie jestem pewien.

Aeskel:

--- Cytat: Thrall ---Faktura się zapodziała ale poszperałem w Panelu Sterowanie a dokładnie w urządzeniach dźwiękowych czy jakoś tak i znalazłem nazwę SoundMAX HD Audio to chyba to ale nie jestem pewien.

--- Koniec cytatu ---

No to teraz proponuje ściągnąć najnowsze kodeki do twojej karty.

Wrath:
Znalazłem tylko ADI SoundMAX HD nie wiem czy to to samo mam nadzieje że tak po podobne znalazłem przy oprogramowaniu do laptopów.
Długo szukałem ale nie znalazłem żadnych nowszych sterowników mój komputer jest dość nowy (2 mieś) i może do tego czasu nie wyszło nic innego.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej