Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
FRAPS
Wrath:
Zainstalowałem program FRAPS i postanowiłem zrobić filmik no i po jego zrobieniu i odtworzeniu okazało się że nie ma dźwięku więc spróbowałem na kompie siostry który jest słabszy ale znalazłem tam Simsy więc spróbowałem i jest dźwięk i nie wiem co teraz zrobić.
Dla porównania w zakładce Movies na samym dole jest napisane "Sound Input" na moim komputerze pod "Sound Input" jest napisane Mikrofon a u mojej siostry napisane jest Wave czy to coś zmienia, i czy muszę coś zmienić jak tak to co?
Aeskel:
--- Cytuj ---jest napisane Mikrofon
--- Koniec cytatu ---
Trzeba pomyśleć logicznie, jak jest napisane mikrofon, to nagrywa się dzwięk z mikrofonu. Proste, prawda? Trzeba więc zmienić na 'Detect Best sound input'.
Wrath:
Tak miałem na samym początku i też nie było dźwięku może to wina sterowników?
Aeskel:
--- Cytuj ---może to wina sterowników?
--- Koniec cytatu ---
Nie jestem pewien, ale dla pewności ściągnij najnowsze updaty do swojej karty dzwiękowej.
BTW;
Record Sound jest zaznaczony?
Wrath:
Wiem że cwok ze mnie i w ogóle się na informatyce nie znam ale z tego co pamiętam to w moim kompie nie ma karty dźwiękowej przynajmniej nie pisało o niej nic na papierze z wypisanym co jest w środku.Sam nie wiem może karta jest integralną częścią komputera chodź nie jestem pewien (mojemu kumplowi komputer chodził bez karty graficznej ruszał chyba dzięki procesorowi).
--- Cytuj ---Record Sound jest zaznaczony?
--- Koniec cytatu ---
Tak
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej