Tawerna Gothic > Forum dyskusyjne
Dostępność forum dla (nie)zarejestrowanych
Casano:
Również w tej kwestii się wypowiem. Uważam, że forum powinno być dostępne dla wszystkich, tych którzy odwiedzają nasze forum. Każdy ma prawo zobaczyć i uświadomić sobie czy warto na takowym forum zostać czy nie, a nie zmuszać usera do rejestracji, tak jak mieli to niektóre serwisy o Gothicu.
tH.:
Większość forum jest dostępna dla nielicznych. Tylko niektóre działy są pozamykane. Sądzę, że nie jest to wielką przeszkodą, i chyba jednak warto się zarejestrować.
Ret Sam:
Ja mam takie zdanie.Niech każdy gość będzie mógł wchodzić tylko i wyłącznie do działów Dyskusja
tak jak to jest na GS wtedy jeśli gość będzie chciał zgłosić problem będzie się rejestrował aby to znaleść.
Ale nawet jeśli się zarejestruje to może będzie aktywny w co wątpie.Ale może/napewno pojawi się
aktywny user...
Boba Fett:
--- Cytuj ---będzie się rejestrował aby to znaleść.
--- Koniec cytatu ---
Mądry gość pierw zajrzy na stronę w poszukiwaniu odpowiedzi (np. Solucja).
--- Cytuj ---Ale nawet jeśli się zarejestruje to może będzie aktywny w co wątpie.
--- Koniec cytatu ---
Słuszne są Twoje powątpiewania. Nie potrzebny nam zarejestrowany tylko ,,nick". Na forum jest już regniętych ponad 330 osób, a tylko góra 10% z nich aktywnie tutaj pisze.
--- Cytuj ---Ale może/napewno pojawi się aktywny user...
--- Koniec cytatu ---
Nie jest wymagane, byś się tu rejestrował. Masz czas i chęci do pisania na tym forum, prosimy bardzo. Jeżeli chcesz tylko zadać jedno pytanie, to także możesz tutaj to zrobić. Jednak, by regnąć się tylko dla regnięcia, to to już jest lekka przesada. Nie poskąpimy żadnym user'em, który będzie mądrze pisał i zakładał ciekawe tematy, wręcz właśnie takich szukamy. Bowiem to oni świadczą o samym forum.
Thoro:
--- Cytuj ---Mądry gość pierw zajrzy na stronę w poszukiwaniu odpowiedzi (np. Solucja).
--- Koniec cytatu ---
Solucja w pewnym sęsie psuje rozgrywkę. Nie tródno się domyśleć czemu, gdyż ona po części uzależnia i zwalnia z myślenia. Nie chcemy nikomu psuć gry naszymi poradnikami, tak więc każdy ma prawo do zadania pytania na forum i nikt nie zostanie z tego powodu poniżony.
--- Cytuj ---Słuszne są Twoje powątpiewania. Nie potrzebny nam zarejestrowany tylko ,,nick". Na forum jest już regniętych ponad 330 osób, a tylko góra 10% z nich aktywnie tutaj pisze.
--- Koniec cytatu ---
Niestety taka jest prawda. Serwis jest nadal w trakcie rozwoju i promocji. Główną uwagę skupiamy na portalu, przez co forum trochę cierpi mniemniej jednak nie sądzę aby było zaniedbane. Jak powiedziałeś, nie potrzebujemy nie aktywnych użytkowników. Dla mnie te puste konta, które mają zero na liczniku mogą być spokojnie wykasowane. To tylko zbędne dane i do tego martwa lista użytkowników. Sądzę, że powinniśmy przedyskutować sprawę odnośnie pustych kont. Moje zdanie znacie - wykasować...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej