Tawerna Gothic > Forum dyskusyjne

Dostępność forum dla (nie)zarejestrowanych

(1/3) > >>

tH.:
Jak widzicie forum stało się w pełni dostępne dla nie zarejestrowanych użytkowników. Nie jest to trwała zmiana i zostanie wycofana, gdy forum się rozwinie jednak to zależy od Was. Tak więc możecie zadecydować o dostępności forum. Czy ma być otwarte tylko dla zarejestrowanych, czy nie?

Wg. mnie narazie powinno być otwarte. Zawsze warto zapoznać się trochę z zawartością forum przed rejestracją. Gdy już znowu będę w stanie administrować wszystkimi serwisami na których mam posadę admina, dodam na forum irytujące okienko zachęcające do rejestracji. Nie będzie ono widoczne dla zalogowanych. Gdy forum się rozrośnie warto pomyśleć o zamykaniu dostępu dla nie zarejestrowanych.

Isentor:
Jest też druga strona medalu, gość który ma dostęp do wszystkich działów jako nie zarejestrowany poczyta sobie wszystkie pomoce i porady nie rejestrując się. I tylko my na tym tracimy. No chyba że trafi się mu pytanko którego jeszcze nie było, wtedy już musi się regnać.

Kristo:
Mhh to wyjście pośrednie. Zablokowanie tylko for z pomocami?
Jak dla mnie może być otwarte, ale powinno się zablokować możliwość pisania postów, nie będąc zalogowanym. Tyle ode mnie.

Deft:
Mi się wydaje, że powinno być otwarte forum dla wszystkich. Jeżeli będzie niewidoczne to będzie więcej użytkowników z licznikiem 0. I po co nam tacy użytkownicy? A tak to user zapozna się trochę z zawartością strony i gdy już będzie pewien że to jest forum dla niego to się zarejestruje i będzie postować. Tak mi się wydaje.

tH.:

--- Cytuj --- ale powinno się zablokować możliwość pisania postów, nie będąc zalogowanym
--- Koniec cytatu ---

To było wprowadzone od samego początku. No chyba, że coś przeoczyłem. Zaraz sprawdzę.

Puki co wszystkie fora są zamknięte dla gości, pomijając "Gothic 3".

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej