Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Postal 2
Tiw:
Ja też miałem okazję pograć w Postala2 i uważam tą gre za świetną i bardzo kontrowersyjną. Polecam ją każdemu kto ma silną psychikę i po oderwaniu się od monitora nie zacznie grać palącą się głową sąsiada w piłke nożną
Mike Inez:
--- Cytat: Leviatan ---Ja grałem w Postal 2 i myślę, że twórcy to świry! Mimo, że gdy byłem młodszy świetnie się przy niej bawiłem, to nie powinno być w grze czegoś takiego, jak obsikiwanie zwłok itp. Jako strzelanka gra jest trochę za słaba, jako relaksator po cięższych produkcjach gra jest w miarę dobra, moja ocena gry to 5+/10.
--- Koniec cytatu ---
Przede wszystkim gra nie jest adresowana do dzieci i dostępem do niej powinni zając się odpowiedzialni za to rodzice. Gra nie ma być moralna, od tego są edukacyjne gry z resortu edukacji narodowej pod wodzą Naszej Szkapy. Ma sie sprzedawać, przynosić rzeszom frajdę itd. I w tej kwestii Postale odnajdują się świetnie.
No i co do relaksatora zgadzam się w stu procentach. Mimo wszystko śmiałem sie zabijając tuziny talibów, albo nasadzając kota na tłumik. Nie wstydzę się tego...
Panowie z Running With Scisors wykonali kawał spaczonej i dobrej roboty.
Thorbjørn:
Ja też grałem w Postala , bo uważam , że tam są świetne gadki
Bardzo podoba mi się ta gra , chociaż ja uważam , że byłaby lepsza jakby widok był na całego bohatera.
Lubie w niej to , że da się tam załatwiać i kopać.
Looq:
Ja grałem w Postala, był fajny ale wspomniana wyżej misja z sikaniem na zwłoki i kilka innych nie rozśmieszają mnie tylko odpychają od gry. Jest trochę prostacka, ale za to bardzo łatwa i śmieszna. Nie grałeś zgadnij co zrobić żeby się ugasić gdy wejdziemy w ogień.................. sikaj do góry
Pazoxi:
Świetna gra , no może trochę chora ale naprawdę , idzie się pośmiac
Misje takie jak , wypłata pieniędzy , a w między czasie jest napad i niezła masakra z tekstami to jest po prostu FUN :D Podlewanie ludzi benzyną i innymi substancjami człowieka :S są super . Jest to po prostu czarny humor .
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej