Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Postal 2
Onar:
Ja grałem w postala ale krótko i myśle że jest naprawde jest co nieco chora ale całkiem fajna. Niestetu grałem tylko w demo jak miałem kupić mleko :/. A że nie jestem jeszcze pełnoletni to jak mama weszła do pokoju i zobaczyła że w grze odrąbuje komus łopatą łeb to odrazu miałem zakazik :P.
Dark:
Cieniutka gra, uważam ją za jedno, wielkie ***** . Zbieranie kotów, mordowanie psów, chodzenie do szpitala i sikanie do próbówki (bądź jak co poniektóre świry, na pielęgniarkę) ?? Co to ma być. Grałem również w oba dodatki, mordowanie słoni, bo jakiś arab robi z ich nóg koszyki !? WTF ! Po prostu no coments, widziałem wiele rzeczy, ale to ? Gra tylko dla maniaków mordowania, i robienia durnowatych rzeczy.
Rodney164:
Postal 2, chyba żadna gra mnie tak nie rozbawiała jak ta. Najlepszą zabawę miałem kiedy podpalałem ludzi a kiedy już się przyrumienili, lałem na nich, ci upadali na ziemię, wtedy ja brałem paralizator i po jakimś czasie oni wstawali i po ulicy chodziły takie spalone trupy . Niestety nie grałem w dodatek, za to pamiętam jak gra się kończyła, czerwone niebo i spadające koty hahahaha. Może kiedyś w to jeszcze zagram.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej