Tak więc jak widzicie wraz z nowym forum zabrakło na samym początku. Zwolennikom tych zabaw moge jedynie powiedzieć, iż jest to proces krótkotrwały. Myślimy nad dodaniem gildi, lecz nie wiemy czy ma to jakiś sens.
Osobiście jestem na nie. Z doświadczenia wiem, iż takie pisanie: kupiłem to i to, zabiłem tamtego i była wojna do niczego nie prowadzi. Ewentualnie możemy powrócić do sprawy gildi i głębiej zastanowić się czy warto, gdy zdobędziemy około 200/300 userów z czego wielu z nich będzie aktywna. Osobiście dodam jeszcze jeden argument. wielu z Was bardzo zależy na tych gildiach, ale z jakiego powodu? łatwe miejsce, w którym można nabić dużą ilość postów zbytnio nie wysilając się przy tym? Eh, nie wiem w ogóle po co osoby, które kręcą wysokie liczniki postów wypowiadają się na forum. Również doszły mnie słuchy, że bez gildi nie będzie o czym pisał. Chyba z tematyki forum wynika, iż jest to forum o grze Gothic a nie World Of Clan. Przez pojęcie "forum" rozumiem, iż jest to miejsce, społeczność ludzi z którą mogą porozmawiać na inteligentne tematy. Teraz malutkie sprostowanie. Nie ma o czym pisać? Sądze, że jest. Wielu ludziom obrzydły rozmowy na temat gry Gothic, ale nie zapominajmy, iż na forum są też inne działy. Co prawa mało ich, jednak nie znaczy, że jest w nich mało ciekawych tematów.
Czekamy na Wasze zdanie na temat klanów.