Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
2 problemy w Monterze
Onar:
Co do listy to musisz nie wysyłać chyba denisa na wykopaliska i wtedy zadanie z ashtonem bedzie możliwe. A żeby dać marikowi liste i list to musisz dla niego szpiegowac jego ludzi. Jeżeli masz te zadanie to musisz do niego zagadać "co do najemników..."
Migus:
Sprawa z Ashtonem załatwiona. Sanford nie chce ze mną gadać, może to dlatego że powiedziałem mu niech żyje Okara a potem go od razu pobiłem? Mam to zadanie w dzienniku jak lojalni są wobec orków ich najemnicy, mam też tą liste ale nie mogę jej dać bo pisze tylko:Czy możesz mnie czegoś nauczyć
xmati06:
A czy najpierw doniosłeś Marikowi że jeden z najemników (Sanford) jest buntownikiem??? Wtedy on chce na to dowodu i nim ma być ten list do Rolanda.
Migus:
Nie doniosłem bo nie ma wypowiedzi co do najemników...
Isentor:
--- Cytat: Migus ---Nie doniosłem bo nie ma wypowiedzi co do najemników...
--- Koniec cytatu ---
Bo nie dowiedziałeś się kim jest ten szpieg. Tzn. nie dowiedziałeś się tego oficjalnie. Wykonaj jakieś zadanie dla jedej z grup buntowników przed Monterą np. zabicia strażników niewolników. A przywódca grupy powie ci kto jest ich człowiekiem w mieście. Teraz wystarczy iść do dowódcy najemników i o wszystkim zameldować, ten będzie chciał dowodu itd. resztę już znasz.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej