Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
2 problemy w Monterze
Migus:
No właśnie bo zrobilem wszystkie zadania z tym związane czyli :Zabij krowy, Pozbądź się strażników w obozie i Pozbądź się najemnika stacjonującego w miejscu spotkań buntowników. Oni mi mówili że hasło to:Niech żyje Okara.Potem powiedziałem hasło Sanfordowi, powiedziałem mu :Ty plugawy buntowniku(coś takiego), pobiłem go wziąlem list, a u Marika dalej pisało:Czy możesz mnie czegoś nauczyć? HELP
Isentor:
No to chyba sobie spaprałeś zdanie bo ja normalnie do niego zagadałem poczekałem aż opowie mi trochę jak się mają sprawy. A dopiero później na niego doniosłem i dostałem rozkaż zabicia go. Może zapisz sobie grę i spróbuj zabić Sanforda powinno wyskoczyć, że zadanie zostało zaakceptowane - przynajmniej to o wyeliminowaniu szpiega. Zawsze jakieś expo i reputacja dla miasta...
Migus:
Szkoda że przez takie coś nie można zrobić zadania Jeśli ktoś wie jak mi pomóc piszcie. Prosze
MooN:
Wczytaj savesa, z przed pobicia Sanforda. Poczekaj aż da ci list. Powiedz mu poprostu, że jesteś po stronie buntowników. Następnie do Marika.
Migus:
problem w tym że sanford nie chce ze mna rozmawiać, i tak już go zabiłem, dzięki za wypowiedzi. Można zamknąć.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej