Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiona gildia

<< < (14/15) > >>

Cheatos01:
Zawsze i wszędzie Magowie ognia! :D Nie ma to jak rozwalić szkieleta z błyskawicy, albo rozwalić wszystko masowym zniszczeniem ]:-> i jeszcze ta cześć i szacunek jakim mieszczuchy nas obdarzają :D przy okazji nie dostajemy takich burackich zadań(jak już awansujemy z nowicjusza).

Tensho:
Mag Ognia lub Najemnik. W tych drogach widzę najwięcej zabawy. Grając najemnikiem można długo kombinować z doborem broni wybrać łuk czy kuszę, broń jedno czy dwuręczną. Magiem mamy z pozory jasną ścieżkę wyznaczoną magią i alchemią. Ale są wybory dotyczące czarów np. wybrać deszcz ognia  czy przyzwanie demona. A może dodatkiem do magii będzie broń? A jeśli tak to jedno czy dwu ręczna?
Jak widać w tych klasach można się zabawić wiadomo że Paladynem tez można grac na wiele sposobów ale nie na tyle ile jest u maga.

Oktawian August:
Paladyni-dlatego że wierzą w mojego ulubionego Boga Innosa ,są wojownikami Innosa i za wiarę oddali by życie,mają honor,odwagę i nigdy się nie poddadzą ,są świetnymi wojownikami.Są moją ulubioną nacją w całej serii Gothic i bardzo ich lubię.

kronos1194:
Ja najczęściej gram Magiem Ognia bo z początku jest trudno ale później to łatwizna więc raczej moją ulubioną gildią jest Arcy Mag Ognia :D

Skarpetus:
Ja prawie zawsze dołączam się do paladynów mają fajne zbroje i przydatne czary. Do łowców smoków też pare razy się przyłączyłem oni też są bardzo fajni. Magów za bardzo nie lubie i jeszcze nigdy nie przeszedłem gry magiem :'(.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej