Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Najlepszy przywódca koloni karnej ???

<< < (53/58) > >>

Rikka Malkain:
Niestety nie jestem zbyt oryginalny, bo jak większość uważam, że najlepszy jest Lee, ma duże doświadczenie, bo dowodził nawet tymi dupka... z armii Rhobara i był tam generałem jest urodzonym przywódcą: mądry, opanowany, rozważny, nigdy nie daje się ponieść emocją i zwykle najpierw próbuje rozwiązać sprawę dyplomatycznie.   

Aneuthanasia:
Najlepszy przywódca? Cor Angar! Opanowany, podoba mi się ze względu na umiejętności bojowe i doświadczenie, które z pewnością ma

Noorex Jr.:
Heh nie wiem ;) Z jednej strony Cor Angar jest dobrym przywódcą i ma swoje wady i zalety, ale Lee też mi imponuje. Raczej oddam głos na Lee

Cezus:
Zdecydowanie Gomez, potrafił on doprowadzić do tego żeby Król był potulny jak baranek i od tamtej ory ma go w garści. Teraz żyje on jak prawdziwy Magnat gdy inni, jak Lee, muszę mieszkać w jaskiniach i cały czas jadać ryż.

Elrond Ñoldor:
Gomez? Każdy bandyta doszedł by do wniosku, że jeśli kontroluje się magiczną rudę, od której zależą losy państwa, to można dyktować warunki jakie się chce. Gdyby nie było rudy, byłby kolejnym szarym więźniem. Gdy padła kopalnia, każdy wie jak zareagował.

Według mnie najlepszym przywódcą jest Lee. Trzyma w kupie cały obóz. Nie mając dostaw z zewnątrz radzi sobie doskonale.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej