Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Najlepszy przywódca koloni karnej ???
Sirius:
Sądzę, że najlepszym przywódcą kolonii karnej byłby Lee z racji jego charyzmy i pozycji byłego generała armii królewskiej. Dzięki temu wiadomo, że ma pojęcie o strategi i wie jak dbać o żołnierzy... No, i jest miły :)
MacMillan1993:
Cor Angar, bo jest człowiekiem honoru, ludzie go szanują i jest świetnym wojownikiem.
Skarpetus:
według mnie najlepszym przywódcą koloni karnej byłby Lee . Dlatego że jest świetnym wojownikiem jest silny ma dobry topór no i oczywiście zanim wylądował w koloni karnej był jednym z generałów Rhobara a taki generał nie tylko jest silny ale także mądry.
Atsui:
Cor Angar, Gomez, Lee - przywódcy, których lubię bardzo. Laresa też darzę sympatią, ale w nieco mniejszym stopniu, chociaż dla mnie dobrym PRZYWĂDCÂĄ nie jest. Jeśli chodzi o "wielką trójkę" , wymienioną na początku, to lubię ich wszystkich na tym samym poziomie. Uzasadnienia :
-Cor Angar - opanowany, silny duchem i ciałem, zawsze spokojny, umie też uspokoić swoich ludzi i dobrze do nich przemawia. Jest też inteligentny i wierny swojemu obozowi.
-Gomez - nie rozumiem, czemu nikt nie uważa, że jest on dobrym PRZYWĂDCÂĄ. Owszem, na pewno nie jest sympatyczną postacią, ale czemu miałby być zły w dowodzeniu? Zjednał sobie największą rzeszę ludzi w Kolonii, swoją twardą ręką najlepiej chyba panował nad obozem. Dlatego też uważam, że jest świetnym przywódcą, takim samym jak Cor Angar i Lee, chociaż na inny od nich sposób.
-Lee - charyzmatyczny, duża wiedza o strategii, jako że jest byłym generałem, dobrze kieruje obozem, chociaż mógłby zrobić porządek z panoszącymi się po nim Szkodnikami. Co prawda to ludzie należący do Laresa, ale nie zmienia to faktu, że Lee jako posiadacz dużo bardziej wyszkolonych bojowo ludzi mógłby choćby "przycisnąć" szefa Szkodników, aby ten trzymał ich krótko.
Aridan:
Ja zagłosowałem na Lee bo był generałem dlatego zna sie na strategi ma też dobry topór i potrafi posługiwać sie bronią dwureczną.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej