Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Najlepszy przywódca koloni karnej ???

<< < (30/58) > >>

wrzod:
najlepszym przywódcą według mnie jest Lee jest on zrównoważony silny (choć nie tak jak Gomez) inteligenty no i przyjacielski na drugim miejscu plasuje się u mnie Cor Angar jest taki jak Lee (dokładnie taki sam)   lecz nie przepadam za Bractwem spiocha    trzeci jest Lares  jest on najsłabszy lecz chyba najzręczniejszy no i ogólnie lubie jego charakter    najgorszym władcą jest Gomez (według mnie) jest on pustym barbarzyńcą który jest zapatrzonym w władze . Dziękuje państwu  

PikuS:
Najlepszy przywódca.

Ja zagłosowałem na Lee. Według mnie jest bardzo rozsądny i nie walczy bez potrzeby. To czyni go świetnym przywódcą. Jego wojksowa zimna krew to ogromna zaleta. Jedyna jego wada jest taka że kieruje się jedynie zemstą ale to także ma swoje plusy. Między innymi to że koniecznie chce wydostac się z koloni.

Neroalex:
zagłosowalem na Lee a czemu bo on tu jedyny byl generałem prowadził wojska w bitwie o Varant i wygral i na pewno jest swietnym generałem i dowódcą a co do reszty

Gomez - strong man ,zwykly przestepca zalezy mu tylko na wladzy na kasie i na panienkach zeby mu tyleczkiem krecily

Lares - jak dla mnie tylko zlodziej najlepiej tylko jak najwiecej kasy

Cor Angar - dobry przywodca ale niewdziecznik tyle mu się nalatalismy a on nam daje rune teleportacyjna

Medivth:
Kto jest najlepszym przywódcą w Kolonii?
Zastanawiałem się chwilę nad odpowiedzią na to pytanie, dlaczego? Otóż, nie wiem, na kogo zagłosować - Na Cor Angara, czy też Lee.
Cor Angar, jak wielu użytkowników, którzy się przede mną wypowiedzieli - Sądzę, że jest nie tylko silnym i wytrzymałym człowiekiem, ale także ma dużo doświadczenie, co do dowodzenia wojskami. Nie postępuję pochopnie, jak Gomez, gdy zawaliła się Stara Kopalnia, ale najpierw parę razy przemyśli coś, zanim wyda takową decyzję. Jest opanowany, co właśnie wśród dowódców jest jednym z najważniejszych atutów. Potrafi być także wyrozumiały dla swych podwładnych...
Lee, jest przywódcą Nowego Obozu. Hmm... myślę, że ma chyba takie same cechy, co Cor Angar. Jest silny, wytrzymały, opanowany, jak i wyrozumiały. Warto także pamiętać, że nim trafił do Koloni był generałem na służbie u Króla Rhobara II.

Tak, więc miałem dylemat: czy Cor Angar, czy też Lee jest najlepszym przywódcą? Pisząc posta zastanawiałem się jeszcze trochę, i doszedłem do wniosku, że zagłosuję na... Cor Angara...

Pozdrawiam, Medivth

nowy xard:
Według mnie(tak samo jak według większości)najlepszym przywódcą jest Lee,bo:
-jest byłym generałem  
-jest silny,odważny i spokojny  
-zawsze ma plan
-Jest dobrym wojownikiem

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18