Strefa dyskusji > Gry z serii Gothic

Soundtrack Gothic 3

<< < (9/12) > >>

Sztofort:
Muzyka naprawdę niezła, najlepsza ze wszystkich serii i chyba jak na razie, podoba mi się to, jak się wchodzi do Nordmaru i ta muzyka się zmieniająca. Przepięknie.

#Milten#:
Mi się bardzo podoba. Efekty dźwiękowe są super także w poprzednich (mam nadzieje i że w późniejszych) częściach gry też. Przez to można poczuć świetny klimat gry. Nie raz mi  dreszcz przeszedł gdy noc była i nagle z ukrycia wyskoczyła jakaś bestia i ta muzyka walki nie tylko w Gothicu 3 ale i w Gothicu, Gothicu 2 oraz w Gothicu 2 Nocy Kruka.

Czaroxxx:
Muzyka w Gothicu 3 byłaby by dobra gdyby nie to, że w niektórych momentach jest źle powstawiana i z czasem zaczyna irytować. Ale czuć, że do ścieżki dźwiękowej bardziej się przyłożyli niż do reszty gry.

Amix:
Na muzykę zwykle nie zwracam uwagi, ale muzyka podczas walki jest strasznie irytująca.

Grimm:
Cóż, muzyka jest naprawde klimatyczna i oddaje ducha serii, a muzyka z menu jest genialna,  to jest jedna rysa, a mianowicie jest to muzyka bitewna. Jest to jedna króciutka piosenka i to do tego tak charakterystyczna, że po kilku pojedynkach masz jej dosyć a co dopiero po kilku godzinach grania.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej