Autor Wątek: Szpon Beliara  (Przeczytany 9410 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Xervos

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Szpon Beliara
« dnia: 07 Sierpień 2007, 14:01:04 »
Mam problem odnośnie Szponu Beliara. Idę do kapliczki Beliara w wieży Xardasa i modlę sie ale niemoge nic zrobić ponieważ cały czas wali we mnie piorun i cały czas sie lecze. Wkońcu zostaje mi 1 punkt many na poswiecenie i nic. Cały czas pisze niemożna użyć tej broni. Za odp wielkie THX  

Offline r4d00

• Kret
  • *
Szpon Beliara
« Odpowiedź #1 dnia: 07 Sierpień 2007, 14:06:32 »
Po zdobyciu tego miecza, musisz porozmawiać z Saturasem. Pierwszy raz powie on Tobie, że uratowałeś świat i tym podobne bzdety. Rozmawiając z nim drugi raz, powie Tobie, jak używać Szponu. Da Tobie także propozycję, którą ja odrzuciłem xD. Mianowicie zaproponuje, abyś oddał mu Szpon, żeby nigdy nie dostał się w niepowołane ręce. Jak już nauczysz się używać tej broni, idź do kapliczki Beliara. Pojawi się opcja "ulepsz Szpon Beliara". Będziesz musiał poświęcić w zamian kilkanaście maksymalnych punktów życia. Ulepszyć go możesz raz na dwa poziomy Twojej postaci.
Pzd.

Forum Tawerny Gothic

Szpon Beliara
« Odpowiedź #1 dnia: 07 Sierpień 2007, 14:06:32 »

Offline Xervos

• Kret
  • *
Szpon Beliara
« Odpowiedź #2 dnia: 07 Sierpień 2007, 15:23:21 »
Lecz nieusłyszałem nic o ulepszeniu szponu :/. Jednak po rozmowie z Vatrasem ide do kapliczki i nadal niemoge uzywać broni ? Czy może być związane z tym że jestem Magiem Ognia ?

Offline r4d00

• Kret
  • *
Szpon Beliara
« Odpowiedź #3 dnia: 07 Sierpień 2007, 16:08:27 »
Czemu od razu tego nie napisałeś?? Mag nie może używać Szponu Beliara. Tyle. Temat do zamknięcia.
Pzd.

P.S. Nie z Vatrasem, tylko z Saturasem.
« Ostatnia zmiana: 07 Sierpień 2007, 16:17:01 wysłana przez r4d00 »

Offline Adamus

• Kret
  • *
Szpon Beliara
« Odpowiedź #4 dnia: 12 Sierpień 2007, 10:33:35 »
Jeżeli jesteś magiem ognia to nie używasz Szpona jako miecz tylko Beliar daje ci swoje runy magiczne

Offline Bela

• Magnat
  • Reputacja: 14
  • where my bitches?
Szpon Beliara
« Odpowiedź #5 dnia: 12 Sierpień 2007, 11:21:00 »
Bzdety! :P

Będąc magiem ulepszasz Szpon tak jakbyś był wojownikiem. Zabierasz broń Krukowi, gadasz z Saturasem, odrzucasz jego jakże szlachetną propozycję oddania mu Szponu i idziesz do byle której kapliczki Beliara. Ja najczęściej w kapliczce w wieży Xardasa. Dochodzisz do kapliczki klękasz i wybierasz opcję Szponu Beliara - w tym momencie trafia cię piorun i tracisz miecz, a w jego miejsce dostajesz runę czarnej magii. Pierwszy czar to albo Rój albo Korzeń - już nie pamiętam. I tak co kilka poziomów możesz wymieniać runy na lepsze. Klękasz w kaplicy i klikasz ulepszenie szponu i klikasz którą runę chcesz. Wszystko w tym temacie :)

Offline r4d00

• Kret
  • *
Szpon Beliara
« Odpowiedź #6 dnia: 12 Sierpień 2007, 12:27:46 »
Cytat: Bela
Bzdety! :P

Będąc magiem ulepszasz Szpon tak jakbyś był wojownikiem.

Jednak to nie zmienia faktu, że mag nie może władać mieczem. Runy dla magów, miecz dla wojownika.

Forum Tawerny Gothic

Szpon Beliara
« Odpowiedź #6 dnia: 12 Sierpień 2007, 12:27:46 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18