Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Najlepszy kompan

<< < (2/12) > >>

Metztli:
Najlepszy przyjaciel to Wrzód, jest taki wierny i miły   A tak na serio to najbardziej lubie Miltena, sama nie wiem czemu, może dlatego że jako jedyny z magów ognia jest skłonny do pomocy i do tego taki...no sama niewiem, ale go lubie

Jasio:
Ja zagłosowałem na Diego, według mnie jest najlepszy kompan. Pomoga nam w różnych sytuacjach. Na dworze Isgorath pomaga nam rozwiązać rózne zagadki.

Ret Sam:
Ostatecznie Zagłosowałem na  na Diego. Uważam go za dobrego kompana poniewaz gdy była jeszcze w koloni był przywódcą cieni i dobrze się sprawował na swojej pozycjii. Uczył  nas różnych umiejętności itp.Jest dobry w walce i myślę że to jest nasz najlepszy kompan.

Casano:
Najlepszym kompanem, dla mnie był Diego, chytry ale za to udciwy osobnik. Zawsze miał głowe na karku, nieraz mu tego zazdrościłem. Mozna powiedzieć, że jest dla nas przybranym ojcem, który wprowadza nas w magoczny świat koloni.

Arthas:
Ja również myślę i uważam, że naszym najlepszym kompanem, przyjacielem i kumplem jest Diego. To właśnie Diega spotykamy jako osobę pierwszą w Gothicu I i od razu razem z naszym bohaterem przypadają sobie do gustu. Co prawda jest chytry , jednak to przemawia na jego korzyść. Zawsze pomocny, służy radą i wiele razy uratował nam życie. Może nas również wiele nauczyć, dzięki czemu stajemy się silniejsi bądź zręczniejsi. Zobaczymy jak nasza znajomość z byłym cieniem będzie układała się w Gothic III...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej