Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Czary przydatne i nieprzydatne

<< < (2/3) > >>

Wrath:
Przydatne:
Kula ognia-tego czaru używałem do końca gry, czar rzuca się szybko i można puścić całą serie i przeciwnik nie ważne jak silny pada.
ÂŚwiatło-nie używałem go często ale i tak jest to bardzo przydatne zaklęcie

Nieprzydatne:
Zmiana nocy w dzień(a może na odwrót)-a dlaczego bo jeśli jesteś w mieście to zawsze możesz się gdzieś położyć a jeśli nie to możesz użyć czaru światło.
Meteor-może i silne ale niszczy tylko jeden cel.

Inne używałem nie za często ale są one równe ani przydatne ani nieprzydatne,takie średniaki.

Grand:
Przeszedłem gre 5 razy dwukrotnie jako mag i. z zaklęć ofensywnych używałem:
-fala ognia
-stara dobra kula ognia  
-deszcz ognia
przydatny jest też sen, otwieranie zamków i mgła czy jak sie to nazywa (preferuje magie innosa)
sory za offtopic ale gdzie moge sie nauczyć regeneracji?

Paddy:
hmm dawno nie bylo nowego postu....
zostal mi tylko jeden czar ktury nie zostal wymieniony: pryzwanie pioruna bardzo poterzny czar jak sie walnie w grupe to zdychaja wszystcy! nie znalazlem jeszcze niczego co by to przetrwalo (nie wiem czy Robar albo Zuben przetra to bo nie prubowalem...)

bemol05:
Jest taki czar, nie pamiętam jak się nazywa (chyba przyzwnie błyskawicy), w opisie jest mniej więcej tak - gniew Beliara spada na przeciwnika-. No i jest jeszcze stara, dobra kula ognia.

nizio266:
Przydatne czary to lodowa lanca, kula ognia, fala ognia, przywołanie demona, światło, deszcz ognia. Reszta czaróww mi sie nie przydaje no morze poza otwieraniem zamków zależy czy sie uczysz na złodzieja czy nie. Ja najczęściej stosuje taktyke zamrażania przeciwników lodową lancą a potem po kolei ładuje w nich kulami ognia no chyba że walcze z jakimś większym obozem orków lub oswabadzam miasto wtedy przywołuje demona on na siebie ściąga wrogów ja podbiegam w miare najbliżej i ładuje z deszczu ogniaa albo z fali ognia (najlepiej mieć wysoki poziom prastarej wiedzy zadają wtedy duże obrażenia i wybijają wszystkich) przydatna jest też umiejętność regeneracji many bo mana ci sie sama regeneruje nauczy cie tego robar albo kan.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej