Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Pierwsze spotkanie z Gothiciem
Foltest:
Otóż tak, ja Gothic I otrzymałem na urodziny, z początku wydawał się głupi, ale gdy się wkręciłem to przeszedłem go i miałem chęć na więcej. Gothica II zakupiłem w Carrefourze gdy z rodzicami i braćmi jechałem do Kalisza. A G3 w Empiku na jakiejś wycieczce do Kina.
Felmad:
Wszystko sie zaczęło w 5 klasie. Mój kolega kupił sobie G2. Nie wiedziałem nic o tej grze ale mój 2 kolega porzyczył ją sobie od 1 kolegi. minął rok. 2 kolega oddał 1 koledze a ten porzyczył ją 3. Wtedy ja chciałem sobie w to pograć. Kiedy sobie zainstalowałem zauważyłem że ta groa jest podobna do Diabol 2 Lod. W moje urodziny dokładnie 3 marca 2007 r. dostałem 1 część! Bardzo się udziesyłem "Hura!!! Zagram se w 1 część!!!!". Grafika nie była zadawalająca ale grywalność była SUPER. pół roku póżniej kupiłem sobie NK. Kiedy zacząłem grać, Zwaliło mnie z nóg. Wszystko się zmieniło. w kolejne urodziny (13) dostałem G3!!! Normalnie skakałem z radości. Ale nie działało mi (BUUUUUUUUU!!!!!!!!)
2 miesiące później kupiłem sobie nowy komputer. Teraz jestem w pustyni i wypełniam zadania dla magów Wody
Szkodnik6:
A zemną było tak. Pierwszą styczność z grą Gothic miałem u mojego kolegi, bardzo mnie ta gra zainteresowała, więc postanowiłem sobie ją pożyczyć(była to pierwsza część gry), po jej kilkukrotnym przejściu kupiłem sobie Sagę Gothic. I tak poprzechodziłem grę od 1 do Noc Kruka. Niestety w G3 nie pograłem ze względu na słabego kompa.
Valdar:
To było gdzieś w 2002 roku :P Gothic 1 dopiero wchodził na polski rynek, a ja byłem świeżym graczem. Tak więc kupowało się w tamtych czasach takie czasopisma jak Clik czy KÂŚG. I właśnie w tych gazetach widziałem recenzje Gothic 1, a na dodatek Clik udostępnił demko. Napaliłem się na tę grę. Niestety mój komp był za słaby (tak mi się to tylko zdawało :P ale później bawiłem się sterownikami i odpalił nawet w miarę chodził). Tak więc grało się, świata się nie widziało poza tą grą. Później widziałem Sceny od Gothic 2, na niego też musiałem trochę poczekać by pograć ale udało się :) No i oczywiście lecąca ślinka z niemieckiej wersji dodatku Noc Kruka. IsentoR pamięta pewnie tamte dni :)
Laki13:
Ja, jak dostałem komputer miałem płytę Playa z Ghoticiem no i zainstalowałem, wciągnąłem się i wiadomo co dalej było.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej