Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Pierwsze spotkanie z Gothiciem
Randall:
W 2001 roku to ja myślałem że to tęmpa gra spojrzałem dopiero na nią dobrym okiem dopiero 2 miesiące temu i przeszłem wszystkie części Gothica po pare razy każdą gildią to był raj jak w niego grałem tylko Gothica3 przeszedłem drogą Innosa a Beliara jestem dopiero w Varancie .
krystianxdd:
Mi Tą Gre Zaproponował Kolega ... Mówił że Jest Fajna Ale NA początQ Mnie NIe zaciekawiła Dopiero jak zagrałem W nią drugi Raz to stała się ciekawa ;))
sluga bogow:
Ja z Gothic spotkałem się w 2006 roku, kiedy to pożyczyłem go. Była to druga część. Nie przeszedłem go do końca, bo go musiałem oddać. Potem zimą 2007 roku, czyli niedawno kupiłem gothica I. Tak mnie w ciągnął. Po dwóch tygodniach (przeszedłem go w tydzień) pożyczyłem znowu Gothica II i przeszedłem go w końcu. Jako prezent z okazji świąt dostałem do niego dodatek. Wtedy Gothic tak mnie wciągnął, że tyle razy go przeszedłem i odkryłem wszystkie jego tajemnice.
Cr4sh3r:
Moja historia... 4 klasa szkoły podstawowej, jade do babci kumpel chwali mi gre o której myślalem po filmikach z Hypera że to szrot całkowity. Porzyczam od kolegi i już BAM problem jak się zakłada broń jak podnosi kto to do pana Wacława wymyślił? 3h kombinowania i nic (kto by pomyślał że ctrl+ strzałka) a neta nie miałem więc tydzień się kumpli pytałem co zrobić, nikt nie wie. Aż nareszcie zdruzgotany że nie mogę pograć w gre którą tak zachwalają (nie miałem nr. do kolegi który mi o niej powiedział), wchodze do sklepu i widze otworzonego Gothica (market) więc szybko siup i patrze na instrukcje xDDD. Wtedy olśnienie wracam do domu i jakoś tak zostało. Tydzień potem kupiłem orginała i teraz Gothic gości u mnie zawsze (choć najczęściej do paru miesięcy po premierze) a cała historia wydarzyła się chyba w 2003 czyli sporo po premierze przez co kupiłem go w okazyjnej cenie 70 zeta :P.
Dowódca Paladynów:
Moja historia prezentuję się tak
Gadam sobie z kolegą i nagle gada,że Gothic to fajna gra.No więc pożyczyłem od niego tą grę,pograłem i dosłownie polubiłem Gothica i przechodziłem inne części.
KONIEC
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej