Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Pierwsze spotkanie z Gothiciem
Nocturn:
Być może, tak czy inaczej, Arcania jest do... Możliwe, że Gothic się połączy z Risen w którejś tam części. W końcu, nikt nie wyklucza, że to ten sam świat, tylko inne miejsce.
irask2:
Gothica dostałem od kolegi. Ja mu dałem inną grę, a on mi tą.
Sam proces instalacyjny zwiastował ciekawą gierkę (ta muzyka... mmmm...), a po odpaleniu intro i start, który kompletnie mnie urzekł. Rozmowa z Diego i szperanie po okolicy, pierwsze porażenie przez barierę i pewność, że ta gra to mój hit namber łan :)
combeast7:
Ja po prostu uwielbiałem i uwielbiam tego typu gry. Wszystkie zawsze musiałem przetestować. Traciłem na to mnóstwo szmalu. Jednak to wszystko doprowadziło do tego, że zostałem tylko i wyłącznie przy Gothic'u. Na dzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie dnia bez Gothica. Uzależniłem się od niego, a to chyba też nie dobrze.
Borys333:
Mój pierwszy Gothic to G. II: Noc Kruka. Dostałem go od kolegi bo chciałem zagrać w jakąś grę. Polecił mi ją, ale nie bardzo mnie interesowała ta nazwa ze względu na to, że często słyszałem o Gothiku ale nigdy nie zainteresowałem tym by ją sprawdzić poza tym nie znałem się na grach za bardzo. Jeszcze był tai fakt, że sama nazwa kojarzyła mi się z czymś co nie zachęcało mnie to tego tytułu. Taki jakiś dziwak byłem heh. Zagrałem i do dziś dla mnie to moja ulubiona gra. Mam nadzieję, że jeśli wyjdzie G 5 to postaram się kupić wersję kolekcjonerską pierwszą w życiu.
xNoZoMi:
Ja miałem tak że koledzy gadali o Gothic ,w końcu z ciekawości zobaczyłem na YouTube,niestety grafika mi sie nie spodobała ,po paru tygodniach nie miałem w co grać i ściagłem tego Gothic no i wciągło mnie :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej