Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Diego
N A J E M N I K:
Diego nie doszedł do Nowego Obozu po zamknieciu Starego .
Diego to kumpel Gorna ale to nie znaczy ze są w jednym obozie .
Diego to tez kumpel Lestera ale nie jest w obozie Sekty.
Ja mysle ze Diego,Gorn,Milten i Lester znali sie jeszcze kiedy byl tylko 1 obóz w calej koloni
a potem porozchodzili sie do innych obozów.
Aridan:
Ja mysle ze Diego i reszta przyjaciół poznali sie w Starym Obozie (kiedy był tylko 1 obóz w całej koloni) a potem sie porozchodzili ale wciąż są przyjaciółmi i sie spotykają.
Leogas:
Diego jest fajny koleś.Pomaga nam bezinteresownie i ratuje nas opresji chociaż wcale nas nie zna (Coś jak Zagłoba za Skrzetuskim ale to dla tych którzy przeczytali ogniem i mieczem)
Moim zdaniem Diego dołączył do SO tylko dlatego że Lubi być przy kasie i jest NAJLEPSZYM złodziejem w kolonii a w SO jest dużo towaru
Geralt z Rivii1:
Diego nie odszedł sam, tylko strażnicy go zaatakowali i uciekł. Gomez wiedział o tym, że Diego przyjaźni się z paroma ludźmi z Nowego Obozu. Po zawaleniu się Starej Kopalni, Gomez musiał zamordować wszystkich, którym nie ufa. Z własnej woli odszedł Skorpion, któremu nie podobała się sytuacja w Obozie i zamieszkał u Cavalorna. Jak wiadomo, Gomez kazał zamordować też Kirgo, Kharima, wysłanników z Bractwa, Wrzoda, chyba Skipa i Mordraga (chyba, że poszliśmy z tym ostatnim do Nowego Obozu). Te morderstwa udały mu się. Zamknął we więzieniu też Stone'a. Zagalopowałem się trochę. Diego, przed zawaleniem się Kopalni, był wpływowym Cieniem i przyjmował nowych. Spotykał się potajemnie w różnych miejscach z Lesterem, Miltenem i Gornem.
Leogas:
--- Cytat: Geralt z Rivii1 w 01 Luty 2010, 19:50:03 --- Gomez kazał zamordować też Kirgo, Kharima, wysłanników z Bractwa, Wrzoda, chyba Skipa i Mordraga (chyba, że poszliśmy z tym ostatnim do Nowego Obozu). Te morderstwa udały mu się. Zamknął we więzieniu też Stone'a.
--- Koniec cytatu ---
Zgadzam się że gomez kazał zamordować Kharima,Mordraga i wysłanników z Bractwa i że zamknął w więzieniu Stone'a.
Ale z tym że Gomez kazał zamordować Kirgo,Wrzoda i Skipa to się nie zgodzę.Jak bezio przychodzi zrobić "apokalipsę"SO to Kirgo,Wrzód i Skip są cali i zdrowi.Nie są cali dopiero po Apokalipsie Beziego w SO. :lol:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej