Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Diego

<< < (6/9) > >>

Damsem:
To nie jest opowieść ale bajka.chyba wiem za co on trafił do koloni jakoś od początku gry mnie to ciekawiło. Spokojny pomaga nam itd. ale już wiem Diego został wrobiony dowiedziałem się tego gdy grałem w G2. wiec to był szanowany obywatel nie pamiętam imienia dawno nie grałem w G2 ale chyba to był Germanz jakoś tak. Diego mówił że za dużo wiedział i go wrobił jeszcze w Khorinis
w misji gdzie trzeba było do temu obywatelowi list doręczyć a on uciekł do portu co o tym myślicie ??

Airyx:

--- Cytat: Damsem w 03 Grudzień 2008, 14:33:07 ---To nie jest opowieść ale bajka.chyba wiem za co on trafił do koloni jakoś od początku gry mnie to ciekawiło. Spokojny pomaga nam itd. ale już wiem Diego został wrobiony dowiedziałem się tego gdy grałem w G2. wiec to był szanowany obywatel nie pamiętam imienia dawno nie grałem w G2 ale chyba to był Germanz jakoś tak. Diego mówił że za dużo wiedział i go wrobił jeszcze w Khorinis
w misji gdzie trzeba było do temu obywatelowi list doręczyć a on uciekł do portu co o tym myślicie ?

--- Koniec cytatu ---

Tak, jest quest na początku III rozdziału, kiedy wracamy do Khorinis i spotykamy Diego. Podczas jego wykonywania możemy się dowiedzieć, że Diego był dawniej wspólnikiem wpływowego kupca z górnego miasta o imieniu Gerbrandt. Handlarz ów nie prowadził jednak swych interesów w do końca legalny sposób, a Diego siłą rzeczy stopniowo poznawał ciemne strony wspólnego interesu. Wtedy zaczął przeszkadzać Gerbrandtowi, który załatwił mu po koleżeńsku miły pobyt za Barierą. Wtedy Gerbrandt przejął jego dom i majątek, no ale potem uczynny Bezimienny pomaga swemu kumplowi odzyskać to co jego, a nieuczciwy kupiec musi uciekać do dzielnicy portowej i kończy w rynsztoku. Tak oto mamy happy end... <oklaski>

Oktawian August:
Moim zdaniem Diego jest człowiekiem ,który lubi pieniądze i dlatego znalazł się w Starym Obozie.Ma przyjaciół w innych obozach.Diego jest spoko.

Matiz79:
Sądzę że Diego lubi być bogaty a to że ma kumpli w innych obozach to co z tego
tak samo jak my możemy mieć kumpla w Anglii czy w Niemczech( ja mam w Niemczech:D)
ogółem jest spoko ziom

Miemol:
Diego od początku był spoko gościem. Przy każdej nadarzającej się okazji stara się nam pomóc. Jest gościnny, fajny i ogólnie okej :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej