Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Czy to nie dziwne?

(1/4) > >>

Valar:
Chyba nie ma takiego tematu... No ale mniejsza. Więc tak: Czy nie zastanaiwało was to że po 3 tyg. w czasie których leżeliśmy pod gruzami światyni CAÂŁA magiczna ruda nagle sie wyczerpała? wydaje  mi się to troche dziwne... Nawet gdyby Paldyni tak sumiennie zaczeli wydobywac rudę to chyba i tak to dość dziwne... Skazańcy wydobywali tą rudę przez spory okres czasu. Jak myślice czy to nie dociągniećie autrów czy coś innego??

Chabacik:
Mam dwie propozycje
1. Paladyni nie wiedzieli w których miejscach wydobywano w koloni rudę więc jej szukali ale znaleźli tylko mniejsze kopalnie.(te w których wydobywano rude w G2) Prawdopodobnie nie mieli pojęcia że w lodowej krainie jest też ruda.
2. To poprostu zamysł twórców ;)

_Snopek_:
Ale przecież zniknęły dwa główne źródła magicznej rudy jakim były stara kopalnia która się zawaliła oraz wolna do której przejście też jest zawalone, a poza tym strzeże go smok. W mniejszych kopalniach wydobycie rudy idzie powolniej gdyż jej złoża są tu znikome w porównaniu do tego co widzieliśmy w pierwszej części gry. Zastanawiające jest tylko co się stało z całą rudą którą udało się zgromadzić wcześniej ludziom Gomeza lub innym postacią gdyż liczone to było w tysiącach.

Magoospl:
Ja nie za bardzo wiem co sie stało z tą rudą ale ten magazyn gdzie była ruda to chyba sie zawalił
po ataku smoków (lub została spalona   ) . . .
Ale na ogół stawiam sie na tym że Magazyn z Rudą sie zawalił . . .

Valar:
Dobra... z tymi kopalniami mogę się zgodzić... Ale tak jak ktos już tutaj napisał co stalo się z rudą już wydobytą??? Może orkowie się tam wdarli i zniszczyli/ukradli ją... chociaż to mało przawdopodobne bo orkowie są zwyczajnie na to zagłupi....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej