Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Problem z kartą graficzną
Ponurak:
Mam problem z kartą graficzną. Komp się często zacina na amen. Trzeba zresetowac. Jak gram to po 5 min. robi się czarny ekran. Acha mam Radeona 9200 SE(ale straszne padło/naszczęście będzie nowy komp) Kumpel gadał że to może byc zepsuty radiator na karcie i że on też tak miał. Ale pytałem się tylko jednej osoby. Więc teraz czekam na waszą wypowiedź.
Umarły:
moim zdaniem najlepsze karty no Nvidia geforce a jeszcze lepiej to 6600 nvidia geforce . ten twoj problem to jest raczej wina kary graficznej zmien sobie ja lepiej bo nie jest za dobra
Ponurak:
Wiem że padło ale ja człowieku chyba pobiłem rekord gry w G3 na najbardziej beznadziejnym sprzęcie.
Radeon 9200se
Celeron 2,6GhZ
256DDRAM
I chyba G3 rozjechał mi kartę
DeadFish:
Może wyjmij kartę z kompa, następnie odkurz ją i wyczyść...
Bela:
Jak dla mnie to wiatraczek padł, karta sie przegrzewa i robi ci wałki. To samo miałem z moją - grałem potem komp łapał zawiechę, bo mu się z przegrzania karta rozłączała, czarny ekran i restart kompa. Puki nie grałem to jakoś było, ale jak włączałem jakąś grę 3D to były jajca po góra pół godziny gry. Potem już kompa nie mogłem normalnie odpalić bo obrazu nie miałem. Padające wiatraczki przy kartach to w mojej okolicy częsta przypadłość przy wyższej temperaturze utrzymującej się kilka dni na polu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej