Co sądzicie o pielgrzymce Papieża, po co ona w ogóle komu jest potrzebna - a może przeciwnie. Wyraźcie swój poglad w tej sprawie.
Jak dla mnie jest to jedna wielka szopka i robienie z 1 wapniaka wielkiej osobistości. Polakom odbi?ło, zakazali reklam erotycznych...tylko po co...prohibicje wprowadzili...tylko po co...cieszą miche w TVP 1 i 2...tylko po co.
Po za tym wprowadzili sobie jakiś dziwny kult papieży, ubóstwiają go i porównują do swojego poprzednika. Jeszcze troche to go przechszczą. Po za tym nie moge patrzeć na tych ludzi. W informacjach Polsatowskich które zawsze oglądam zobaczylem dzisiaj kawałek wystąpienia papieża. Gawędził w jakimś oknie. Gdy tylko wystawił swój okrągły niemiecki łeb po za nie. Wszyscy zebrani zaczeli cieszyć michy jak by wszyscy zaznali orgazmu grupowego. Ja nie wiem co w tym wspaniałego, że jakiś emeryt pomacha do nich ręką lub coś powie po polsku.
Czym tu się podniecać świata to nie zbawi, ani go nie poprawi. No cóż ale w polsce wszelakiej maści fanatyków nie brakuje. Od true heavy metalowych fanów radia maryja zaczynając na hardcore'owych benedyktyńskich fanach kończąc.