Strefa pomocy > Gothic

Intro

(1/5) > >>

Boba Fett:
Mam pewną prośbę dla osób chętnych. Bowiem aktualnie na komputerze nie mam zainstalowanego Gothica 1, a potrzebuję kogoś, kto poda mi cały tekst z początkowego intra w tejże grze. Dodatkowo, osoba, która poda mi ten tekst, mogłaby czy czynnie grać w G1 (ale tego nie wymagam), bowiem nie tylko w związku z intrem przyda mi się pomoc, ale to już raczej sprawy na gg (o które także chciałbym prosić).

Thoro:
Jest zawarte w kilku artykułach na stronie. Choćby tu: http://gothic.gram.pl/infopage.php?id=72

--- Cytuj ---Początek...
Królestwo, Myrthany zjednoczone pod berłem króla Rhobara II. Podczas długich lat swego panowania Rhobar zdołał pokonać wszystkich wrogów królestwa oprócz jednego. Wojna z Orkami była niezwykle kosztowna, a cenę za nią miała ponieść niewielka grupa skazańców. Król potrzebował mieczy i tarcz dla swego wojska, toteż każdy przestępca, niezależnie od występku, jaki popełnił zmuszany był do prac w kopalniach rudy w Khorinis. Aby uniemożliwić im ucieczkę król wysłał swych najpotężniejszych magów, aby ci otoczyli całą dolinę magiczną barierą, a ja byłem jednym z nich. Niespodziewanie coś zakłóciło delikatną strukturę zaklęcia i zostaliśmy uwięzieni przez nasze własne dzieło. Więźniowie błyskawicznie wykorzystali moment konsternacji. Khorinis wraz ze wszystkimi swoimi kopalniami znajdowała się w rękach więźniów. Król nie miał wyboru, musiał negocjować, potrzebował rudy. Miesiąc po miesiącu król dostarczał więźniom wszystkiego, czego potrzebowali. Miesiąc po miesiącu otrzymywał od nich ładunek cennej rudy. Aż do dziś, na skraj urwiska sprowadzono kolejnego więźnia. Nie wiedział, co go czeka, a to właśnie on miał wszystko zmienić...

(opowiada Xardas)
--- Koniec cytatu ---

Arthas:
Please...

"Królestwo Myrthany zjednoczone pod berłem króla Rhobara II. Podczas długich lat swego panowania Rhobar zdołał pokonać wszystkich wrogów królestwa oprócz jednego... Wojna z Orkami była niezwykle kosztowna, a cenę za nią miała ponieść niewielka grupa skazańców. Król potrzebował mieczy i tarcz dla swego wojska, toteż każdy przestępca, niezależnie od występku, jaki popełnił zmuszany był do prac w kopalniach rudy w Khorinis. Aby uniemożliwić im ucieczkę król wysłał swych najpotężniejszych magów, aby ci otoczyli całą dolinę magiczną barierą, a ja byłem jednym z nich. Niespodziewanie coś zakłóciło delikatną strukturę zaklęcia i zostaliśmy uwięzieni przez nasze własne dzieło. Więźniowie błyskawicznie wykorzystali moment konsternacji. Khorinis wraz ze wszystkimi swoimi kopalniami znajdowała się w rękach więźniów. Król nie miał wyboru, musiał negocjować, potrzebował rudy. Miesiąc po miesiącu król dostarczał więźniom wszystkiego, czego potrzebowali. Miesiąc po miesiącu otrzymywał od nich ładunek cennej rudy. Aż do dziś, na skraj urwiska sprowadzono kolejnego więźnia. Nie wiedział, co go czeka, a to właśnie on miał wszystko odmienić."

To chyba o to chodzi :P

A co do pomocy, to napisz na gg, może będę mógł się przydać

ojciec redaktor:
sory za offtop, ale
Boba, czy ty chcesz stworzyc napisy do Gothic der film?

A ja chciałbym zapytać, czy ktoś w ogóle zamieża takowe napisy wykonać?// Thoro

Boba Fett:
Bardzo bym chciał, ale nie umiałbym.   W dodatku aż tak nie znam niemieckiego, by zabrać się za takie coś.
Napisy były mi potrzebne do czegoś innego, co próbuję stworzyć od bardzo dawna.

EDIT.
Tak patrzę na te słowa z intra i coś mi nie pasi w nich. Teraz widzę, że nie ma tam słów, które wypowiada Sędzia, Bezio, itd.
Można je także jakoś załatwić?
Będę wdzięczny.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej