Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Najgłupsze imię, nazwa itp. w grze ;)
Freek:
1) Mięso Kopacza - Z początku myślałem że to zwłoki kopacza ... Ale dzięki wam wiem ze to grzyb...
2) Bullko - Co za imię ... Jak bulldog ...
3) Brzytwiak - Co to ma być ? Maszynka do golenia ?
4) Albrecht - Nie wiem co z tym imieniem nie tak , ale jakoś mnie drażni.
5) Silvio - Jak już ktoś wspomniał , kojaż się z Sylwia.
6) Saturas - Coś mnie w tym śmieszy...
7) Nazwy niektórych smoków są dziwne .
To chyba tyle :lol:
Jane Doe:
--- Cytat: Złodziejaszek w 09 Wrzesień 2007, 19:36:16 ---Bullko... leżałem ze śmiechu za pierwszym razem jak się dowiedziałem. To jest najgłupsze imię w tej grze, a jeśli chodzi o najlepsze (taki offtop z mojej strony, sorka) Dragomir. Ja chciałbym się tak nazywać i to bardzo. Nazwę tak swojego syna... o ile kiedyś go będę miał xD.
--- Koniec cytatu ---
Na miejscu Twojego syna powiesiłabym się... :P ale żeby nie było offtopu t powiem, że według mnie najbardziej debilne nazwy to:
-ścierwojad (blee)
-kretoszczur (co to ma być za nazwa?)
-Torlof (z jakimś torfem mi się kojarzy ^^)
-Thelka (ogłądało się kiedyś Pszczółkę Maję :D)
-Lothar (według mnie imię równie debilne jak NPC :P)
-Mięso kopacza (łech)
-Lord Andre (androlog jakiś?)
-Mika (Relax, take it easy);D
-Bosper (kojarzy mi się z piwem Bosman)
-Keroloth (Żabka Kermit :D)
-Albrecht (jaki brecht?)
-Pyrokar (nie wiem z czym mi się to kojarzy, ale z czymś brzydkim na pewno.. Mam! z takimi przestarzałymi ziemniakami.. ;D)
-Fisk (kasa Fiskalna :D)
I to by było na tyle, jak mi się coś przypomni to dopiszę ;)
--- Cytat: Miszcz w 01 Styczeń 2009, 17:35:06 ---Wasili - jakiś pewnie rusek, co pije wódke 60% i mówi, że słaba!
--- Koniec cytatu ---
Co się czepiasz? Mój wujek ma podobne imię :P
Salladyn:
Hmmm ... nie powiedziałbym, że nazwy, które poniżej wymienię są denerwujące, czy też głupie, aczkolwiek wzbudzają we mnie śmiech. Oto i one :
1) Kretoszczur - no nie wiem, jak Wy, ale mnie ta nazwa kojarzy się ... z czymś ... sam nie wiem, jak tu ująć. Nazwa równie dziwna, jak i potwór.
2) Thekla - tak, jak ktoś wcześniej powiedział, dziwnie kojarzy mi się z Pszczółką Mają. HeHe ...
3) Mięso kopacza - z początku myślałem, że to "flaki" jakiegoś robala, ale jak się później okazało to zwyczajny grzyb ( :P )
4) Betty - hmmm, jako nazwa miecza ? W takiej grze, raczej totalnie nie na miejscu.
5) Wasili - to mnie całkowicie rozbawiło. Z początku myślałem, że to jakiś rusek, czy coś w tym stylu ( :lol: )
Myślę, że wymieniłem tutaj wszystkie irytujące dla mnie nazwy. Przy niektórych idzie się nieźle uśmiać, inne natomiast - doprowadzają do frustracji. Jest jeszcze kilka mniej znaczących, ale postanowiłem wypisać w tym temacie, tylko te bardziej znaczące.
Busty:
Saturas = saturator
Constantino - jest taka bajka na kartun netłork, gdzie występuje Constantino
Pepe - pan dziobak (ogladał ktoś fineasza i ferba, mój kuzyn to uwielbia)
Pyrokar - a to co, dinozaur?
Serpentes - serpentyna O.o
Wasili - wazelina? ew. wazilina
jf:
Babo - brzmi jak baba, a to dobrze o mężczyźnie nie świadczy
Wasili - jakiś pewnie rusek, co pije wódke 60% i mówi, że słaba!
Ale najbardziej głupie imie było w G1
Talas - jak BALAS a to już naprawdę źle świadczy o człowieku!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej