Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Najgłupsze imię, nazwa itp. w grze ;)

<< < (10/20) > >>

Russel:
Szybki sledz - najszybsza rybka na swiecie
gomez - z rodziny adamsów ;p
Rademes - kojarzy mi się z jakims imieniem z egiptu czy cos
jack aligator - dziwne ;p
ogar - ogr
skorpion - człowiek pająk
Vatras - water ( woda na polski ;p )

PozDRo Russel

KAT:
Wrzód. to jest dopiero bez sensu. Mi się to kojarzy z ohydną krostą nie powiem gdzie.
Ale jednak ta postać jest jak ta krosta........

Adanos92:
Lord Hagen- tak jakoś kojarzy mi się z wychodkiem  
Inubis- ten umarlak z krypty z farmy onara
thekla z pszczółką mają
Lee-Bruce Lee  
Wilk-wiadomo
Erol-kojarzy mi się jakoś z sową nie wiem czemu  
Buster z Busted czli z ang chyba obalony
Senetenza- z serpentyna czy terpentyna
Raoul-z jakimś piłkarzem
i to tyle pzd.

Randall:
Lewus - lewa ręka                                                                                                                                                                                                Gomez - z rodziny adamsów                                                                                                                                                                                 Lares - Larson                                                                                                                                                                                                      Lee - lejek                                                                                                                                                                                                           Gonzales - Raul Gonzales                                                                                                                                                                                      Kruk - z ptakiem                                                                                                                                                                                                   Zuben - Zubat                                                                                                                                                                                                                                                  To są moje upodobania RANDALL

Ingmar:
Wg. mnie  oczywiście Wrzód a potem, Sekob(dziwnie brzmi...)Zły, ÂŚwistak, Rączka...(większość z Gothic 1 :P)                                                                           "A człowiek i bestia nieee zaprzestali wojny na ziemi  Adanosa i płooonął w nich gniew ich bogów"-Vatras

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej