Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Kumple Bezimiennego

<< < (2/3) > >>

Syriusz23:
Angar, którego ikonkę ma nasz kolega tworzący ten temat, nazywał się kiedyś Cor Angar, i był wojennym przywódcą Sekty która próbowała przywołać ÂŚniącego, potężnego demona z zaświatów. Potem porzucił wiarę w ,,bóstwo" i zajął się walką. W G3 możemy go znaleźć na arenie. :)

Enzo:
Lee - Super wojownik, a zarazem oddany przyjaciel Bezia. Lubię go ze względu na :
-Nie jest takim cwaniaczkiem jak inni najemnicy.
-Silny.
Lares - Fajny zręczny kolega zaprowadził nas na farmę Onara, a inni to jeszcze za to by kasę chcieli.
Diego - Niezły cwaniak i złodziej.
Gorn - ÂŚwietny wojownik oraz silny i zaufany przyjaciel.

XAR_DAS:
Najbardziej lubię Diego ( Niezły złodziejaszek  ,  zresztą  prowadzi nas od początku  w g1 no i  pod koniec  G3 zostaje najbogatszym  ludkiem na świecie  , bedzie  miał co Bezio  pożyczać jak  zabraknie mu na  piwo   )  Lee    W ogóle   nie jest  taki sztywny jak  Paladyni   , ma fajną zbroję i   (G1 )   Fajny topór   i Fajnych kumpli

Valdar:

--- Cytat: krzysiek_666 ---Lee- cóż można o nim powiedzieć? Doświadczony wojownik, któremu nie straszne żadne wyzwanie. Okrutnie potratowany przez los. Zazwyczaj spokojny i opanowany (jedynie w stosunku do króla płonie w nim nienawiść) jeżeli można chce wszystko załatwić bezkonfliktowo (tym lepiej dla jego przeciwników), świetny przywódca, kompan podczas walki i przyjaciel. Nie ma u niego miejsca na błędy i pomyłki dlatego mimo iż zna Bezimiennego z GD w G2 musimy ponownie zapracować na jego zaufanie. Wtedy pozostaje już być tylko wiernym druhem a Lee nie zapomni nam tego      

Dlaczego wybrałem Lee? Bo to jedyna postać, która zrobiła na mnie ogromne wrażenie podczas pierwszego spotkania. ÂŻaden inny NPC nie emanował od samego początku takim pozytywnym nastawieniem do nas. Nawet Diego: "Nie obchodzi mnie kim jesteś..."

--- Koniec cytatu ---

W G2 Lee przecież przyjął by nas od razu, ale sądził że gdyby to zrobił nie spodobało się chłopcom. Więc musieliśmy zasłużyć na opinie wśród najemników by ci nas przyjęli.

Postacie do których mam sympatię to Lee i Diego. Dzięki Diego który wyćwiczył nas na początku i chronił staliśmy się tacy silni. Lee, jedyna postać która ma ważny powód by uciec z koloni, i zrobi wszystko by to zrobić !

Bard Hunter:
Najbardziej lubię Miltena.
Trafił do Kolonii prawdopodobnie przez przypadek podczas tworzenia Bariery.
Jest Miły,wesoły i najmłodszy ze wszystkich magów w Barierze.
Uczy magii Diega a w Gothic 2 daje nam pieniązki na uwolnienie Gorna;P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej