Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ogry

<< < (2/2)

assassineK:
Ja osobiście na Ogry preferuje kuszę,ponieważ jak będzie 1 to kładziemy go bez żadnego problemu,w przypadku wiekszej ilość walimy tego najbliżej zanim dojdzie bedzie leżeć a przed resztą uciekamy aż dadzą se spokój i znów walimy z kuszy.

Leonidas:
Na ogry radzę najlepiej rzucić się z dwoma mieczami . Atakując szybko on nic nie zdoła zrobić  bo jakby ktoś zaatakował go z toporem to jest możliwość że taki ogr znajdzie chwilkę i zaatakuję i już nie skończy atakować ...

mefiperes:
Ogry może i są groźne, ale z dobrą taktyką zabijanie tych stworów to czysta przyjemność. Jeżeli potwór jest tylko jeden, wystarczy strzelać do niego z kuszy. Jeśli się do nas za bardzo zbliży, należy wyjąć halabardę i zacząć okładać go zwykłymi ciosami(krótko lewy przycisk myszy).
Jeżeli będzie tych "dziwadeł" więcej, należy oddalić się od nich, i zacząć strzelać z kuszy. Gdy mamy taką możliwość- najlepiej się cofać i bez przerwy atakować ich na dystans. Jeśli nie mamy takiej mozliwości, trzeba wyjąć halabardę i robić "kółeczka"(krótko ppm). :) Jeżeli wytrzymałość spadnie do zera, należy oddalić się od stworów, opróżnić butelkę, i ponownie zacząć z nimi walczyć.

Ubont:
Co sądzę o Ograch:

14lvl, 4 Ogry w jaskini zabite, miałem zabójcę Orków, straciłem ledwo 1/2 życia, bo jeden zdążył mnie uderzyć...wystarczy stanąć przy skałach i lać jednego bardzo szybko, czym mniejszy poziom wyszkolenia broni tym lepiej (moim zdaniem), bo wtedy przy szybkim klikaniu Bezimienny nie składa się do jakichś SuperComboUderzeń, które ładują się sporo czasu...tylko wali wali słabo ale ciągle, Ogr nie zdąży się ruszyć...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej