Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Tokio Hotel
Visor:
Wed?ug mnie Tokio Hotel powinno:
a)Pozabija? ich [ograniczaj si?, nie pisz gró?b na forum] bo ich wygl?d i ?piew ?le mówi o gatunku ludzkim
b)Zaklei? im mordy ?eby przestali drze? kuforym(bo czy oni ?piewaj??..Nie?...te? tak my?le :) .)
c)Albo chocia? nie puszcza? tego badziewia w TV
d)Wykastrowa? (ale chyba ju? kto? to zrobi?)
Ale najgorsze s? zdecydowanie fanki jak u mnie w szkole stoj? na holu przed sal? i ?piewaj? to badziewie albo"Ach ten Bill" za?ama? sie mo?na.
--- Cytuj ---Na pocz?tku my?la?em ?e ten Bill to jest dziewczyna.
--- Koniec cytatu ---
A kto nie my?la? ?e to dziewczyna??Ja sam te? my?la?em ?e to baba.
Misiek:
To co Isentor Typ muzyki mi nie pasuje jedyne co pasuje moim b?benkom to IRON MAIDEN, LORDI, System of a down :D:D
Girion:
Ja jak pierwszy raz us?ysza?em Tokio Hotel to a? odechcia?o mi si? ju? dalej s?ucha?. Moim zdaniem s? beznadziejni i s? popularni tylko dlatego, ?e ich muzyka wpada ludziom w ucho, a nie dlatego, ?e ich piosenki s? naprawd? dobre. Poza tym wygl?daj? ?enuj?co(czyt. Bill), co jeszcze bardziej mi si? w nich nie podoba. Jak s?ucha? teledysku, to wydaje si?, ?e Bill to dziewczyna. A dalej to ju? mi si? nie chce ich komentowa?, bo szkoda s?ów.
Serpentes:
To ja b?d? bardzo oryginalny i powiem, ?e Tokio Hotel to fajny, oryginalny, dobrze graj?cy, hetero zespó?.....
?ARTOWA?EM!!!! Nie cierpi? TH! Nienawidz?! Nie cierpi? ich muzyki ich wygl?dów, ich image'ów, ich ... kurna, ja wogóle gdybym ich zobaczy? na ulicy (ehehe, wyró?ni? ich z t?umu nietrudno), to bym ich za jaja (b??d- ups), za w?osy (fuj, ja bym ich na wet nie dotyka?...), na suchej ga??zi powiesi?. Tak jak Kakofoniksa, z Asterixa i Obeliksa. Poziom muzyki- ten sam.
NEFARAIN:
LUDZIE B?AGAM WAS !!!! we?cie miejcie troch? lito?ci Tokio Hotel to najwi?ksze badziewie jakie ?azi po ziemi ! no ludzie ! mniejcie troch? lito?ci bo po pierwsze to g?ówny Wokalista wygl?da jak BABA ! a poza tym to g?upi zespó? i tyle ?mier? fanom TOKIO HOTEL
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej