Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Tokio Hotel

<< < (2/6) > >>

Kristo:
BakMan zwróci?e? mi uwag? równie? na Blog27. Tak, wi?c na samym pocz?tku chcia?bym z?o?y? kondolencje rodzinom ofiar zespo?ów Blog27 i Tokio Hotel. Pami?tajcie ludzie tylko Chuck Noris wie, jakiej jest prawdziwej p?ci wokalista Tokio Hotel!. Prawd? mówi?c du?o o nich nie mo?na powiedzie? oprócz tego, ?e z muzyk? nie powinni mie? niczego wspólnego, lub przynajmniej si? nie pokazywa? na ulicach tu gdzie? na ekranach cudzych telewizorów. S?ysza?em piosenk? „sraj” czy jako? tak :P  Ja ju? nie mog? patrze? na dziewczyny, które uwa?aj?, ?e ci ch?opacy s? tacy przystojni, lub gdy s?uchaj?c TH uwa?aj? si? za „metalówy” i wielkie s?uchaczki Rock’u/Metal’u. Ech wi?cej ju? nic nie powiem.

BakMan:

--- Cytat: Kristo ---tu gdzież
--- Koniec cytatu ---

Co? ;] Prawdę mówiąc to z takimi 'mEtaLuFfAmI' można zrobić dwie rzeczy:
- zbrechtać je
- zaorać i/lub uświadomić je, że ich gusta muzyczne trącą prąciem ;]

Kristo:
Bakman wiesz co czasami powinno si? uwa?a? na takie panny. To s? fanatyczki i potrafi? rozszarpa? cz?owieka za obra?enie ich ukochanego zespo?u. Jak si? rzuci stado takich lasek na ciebie( i nie przez to ?e jeste? przystojny lub có?   )to mo?esz zdrowo oberwa? ;)

Je?eli nie wiesz co znaczy zwrot „tu gdzie?” to masz par? przyk?adów wyrwanych wprost z neta ;)

jedynie chc? powiedzie?, ?e to od stosunków w rodzinie zale?y czy 'dzieci' tu gdzie? doro?li b?d? potrafili prawid?owo spojrze? na film czy ksi??k?

Zabrak?o czyjego? oddechu na mojej szyji, kogo? kto chrapnie mi?dzy jednym szturchni?ciem zwanym tu gdzie? i ówdzie? seksem:

Notki pojawia? si? b?d? gdy zajdzie taka potrzeba tu gdzie? gdy zdarzy si? co? interesuj?cego.

Z pustego nawet Salomon nie naleje Panowie Pos?owie LPR i tu gdzie? innych ugrupowa?.

Stary ten zwrot jak ?wiat :P Ma?o m?odych go u?ywa, przez co czuje si? okropnie stary, a mam prawie 18 lat. Chore troszk?

Prawie robi wielk? ró?nice. :P
- IsentoR

BakMan:

--- Cytat: Kristo ---Bakman wiesz co czasami powinno si? uwa?a? na takie panny. To s? fanatyczki i potrafi? rozszarpa? cz?owieka za obra?enie ich ukochanego zespo?u. Jak si? rzuci stado takich lasek na ciebie( i nie przez to ?e jeste? przystojny lub có?   )to mo?esz zdrowo oberwa? ;)
--- Koniec cytatu ---

Po co na nie uwa?a?? Je?li s? 'niereformowalne' to trzeba ograniczy? z nimi kontakt ;] Nienawidz? ludzi, którzy s? 'g?usi' i nie potrafi? mie? 'otwartych umys?ów' na nowe pogl?dy. Ech...

--- Cytat: Kristo ---Je?eli nie wiesz co znaczy zwrot „tu gdzie?” to masz par? przyk?adów wyrwanych wprost z neta ;)
Stary ten zwrot jak ?wiat :P Ma?o m?odych go u?ywa, przez co czuje si? okropnie stary, a mam prawie 18 lat. Chore troszk?

--- Koniec cytatu ---

Zazwyczaj spotyka?em si? ze zwrotem "tudzie?" ni?li "tu gdzie?" dlatego uzna?em, i? jest to b??d/literówka ;]

Charnel:
moj s?siad ich lubi zawsze sie leje z tego jak w jego maluchu leci TH :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej