Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

13 Magów

<< < (4/16) > >>

Canis:
trzynastu amgów tworzących barierę:
1. Xardas
2. Riordian
3. Cronos
4. Saturas
5. Merdarion
6. Nefarius
7. Myxir
8. Damarok
9. Drago
10. Corristo
11. Rodriguez
12. Torrez
13. xxx

tym magiem oznaczonym poprzez "xxx" mógł być jak wspomniał isentor Vatras, mógł owy człowiek ginąć przy tworzeniu, podczas przeprawy przez górniczą dolinę. Może nawet Gdy szli uciekł w las i jest nim martwy człowiek którego znajdujemy na końcu zadania jakim jest "Chromanin". Jest wiele możliwości różnych możliwości. Milten oczywiste był skazańcem jak sam mówił i niedawno zaczął brać nauki u swego Mistrza, Coristo.

Mater of the Death:
Jakby jeden Mag Ognia zmarł albo coś w tym stylku to W takim razie poco Saturas prosił by nas o przekonanie Magów Ognia do wspólnego wysadzenia bariery (milten przecież jest za młody)

Valar:
Przypomniała mi się jedna sprawa... Kiedy w GII naprawiamy oko innosa to Xsardas (kiedy przychodzimy dać mu zaproszenie od Vatrasa) mówi coś w tym stylu: "Haha! Ten stary Zyga... Chyba już wiem co kombinuje ... " - Wygląda na to że raczej się znają... Więc może Vatrasa bariera nie uwięzila, choć to małoprawdopodobne...

Pozdrawiam
Bartaz11

Thorus15:
Ja myśle że tym 12 Magiem był jakiś Mag Ognia, który był starszym człowiekiem tak więc razem z nim przybył pewien nowicjusz o imieniu Milten, kiedy stworzyli barierę 13 Magów i jeden nowicjusz udali się do obozu, a tam rozwałka bunt skazańców. Atu nagle trach 12 Mag dostaje z luku od jakiegoś człowieka który znikną we mgle (od tego gościa z Chromanin) który później umiera, obóz zostaje szybko przejęty przez skazańców Corristo chce przypodować się Magnatom co nie podoba się Magom Wody i Xardasowi, tak więc opuścili ich i wyruszli z obozu, Corristo pisze lit do Pyrokara z proźbą o połączenie Miltena z Ogniem. Pyrokar zgadza się, i oto cała historia.

Valar:
A ja myślę że nie czytałeś poprzednich postów i nie grałeś/aś w Gothica 1. Przcież Milten (co było nawet już w tym temacie) mówi nam że jest skazańcem i Niedawno Corristo przyjoł go do Kręgu Ognia...

Naprawdę - czytaj poprzednie posty zanim wypowiesz swoje zdanie....

Pozdrawiam
Valar

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej