Autor Wątek: Problem z rączką  (Przeczytany 5023 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kojot

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Problem z rączką
« dnia: 09 Lipiec 2007, 12:40:06 »
Mam "mały problem" ,skorzystałem z opcji SZUKAJ , lecz znalazłem tylko 1 post , który był napisane 4 tygodnie temu, i właśnie użytkownik miał ten sam problem, lecz pozostał bez odpowiedzi, obecnie mam zainstalowany mod MROCZNE TAJEMNICE ,wraz z patchem 1.3 , i mam pewnego dosyć nieznośnego buga... Mianowiscie, kiedy podchodze do rączki w SO , mam opcje dialogową czy niemógłby się za mną wstawić u diego, następnie mówi on że musze sie nauczyć jakiś umiejetności złodziejskich i jest wpis w dzienniku, po tym jak kończy swoją kwestie znowu mam do wyboru tylko to, i jest znowu wpis w dzienniku, i w ten sposób wogule niepojawia mi sie opcja dialogowa nauka tych umiejetności ... Próbowałem przeinstalowywać gre,moda,patcha, na różne sposoby ale nic to niedało.

Czy wy też mieliście taki problem jeżeli chodzi o tego moda? Raczej umiejetności te są niezbędne dla tej gry więc musze się ich nauczyć , a tu taki BUG lekko zniechęcił mnie do gry:/

P0zdr0

Offline Pablo2729

• Kret
  • *
Problem z rączką
« Odpowiedź #1 dnia: 09 Lipiec 2007, 12:48:38 »
Rączka nauczy dopiero jak nauczysz sie skradania /uczy Cavalon/ łucznik .Odpuść sobie narazie rączkę

Forum Tawerny Gothic

Problem z rączką
« Odpowiedź #1 dnia: 09 Lipiec 2007, 12:48:38 »

Offline Ankh-Morpork

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: -2
Problem z rączką
« Odpowiedź #2 dnia: 09 Lipiec 2007, 18:35:37 »
ja uczyłem sie u cavalorna skradania sie, szedłem do rączki, pytałem sie czy sie wstawi za mną u diego, a on że sie czegos nauczyłem, i ze sie wstawi.zrób tak samo, powinno zadziałać.

Offline Sir_William

• Magnat
  • Reputacja: 3
  • I tak w koło, Macieju...
Problem z rączką
« Odpowiedź #3 dnia: 21 Lipiec 2007, 20:49:16 »
Wybierasz odpowiedź pierwszą, nastepnie do wyboru masz taką odpowiedź: "Czy możesz mnie czegoś nauczyć".

Ale najpierw Diego musi odpowiedzieć na pytanie: "Kto może mnie czegoś nauczyć?"
Po tym Diego opowie Ci o Scatty i jego arenie oraz Rączce - w ten sposób dopiero złodziej będzie Cię uczyć.

Offline Mater of the Death

• Kret
  • *
Problem z rączką
« Odpowiedź #4 dnia: 26 Lipiec 2007, 21:52:10 »
Ja też tak miałem, ale otwierania zamków, skradanie się albo kradzieży kieszonkowej uczy także Klin w Nowym Obozie. Więc jak nic jeszcze nie pomogło to idź do niego się czegoś naucz. Później mówisz żeby czy nie moze się wstawić tobie u Diego, i misja ukończona.

Forum Tawerny Gothic

Problem z rączką
« Odpowiedź #4 dnia: 26 Lipiec 2007, 21:52:10 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18