Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
World Of Warcraft
NEFARAIN:
LUDZIE LUDZIE LUDZIE ! NORMALNIE ISTNY CUD !!!!
Niebawem DexonWoW będzie Najlepszym Polskim serverem Admin DexonWoWa zapowiada ponad 500 Graczy ! jak do tego dojdzie to będziemy mieli Polską Rivere fajowo bo DexonWoW stoi na Mangnosie i większośc błędów została usunięta czyli NP:Execute u Warriora Działa,Moonskin Form u Druida działa ITP ludzie ! poprostu na taki server czekałem
DeadFish:
--- Cytat: Thran ---LUDZIE LUDZIE LUDZIE ! NORMALNIE ISTNY CUD !!!!
Niebawem DexonWoW będzie Najlepszym Polskim serverem Admin DexonWoWa zapowiada ponad 500 Graczy ! jak do tego dojdzie to będziemy mieli Polską Rivere fajowo bo DexonWoW stoi na Mangnosie i większośc błędów została usunięta czyli NP:Execute u Warriora Działa,Moonskin Form u Druida działa ITP ludzie ! poprostu na taki server czekałem
--- Koniec cytatu ---
ehhh...500 osób? Byłoby bardzo miło, lecz...wiesz może że kiedyś był sobie serwer Deloman...wszystko działało, zero bugów i lagów, również około 500 osób...niestety grupa prawników z Blizzarda szybko dorwała się do nich, i tyle pozostało z kochanego Delomana...serwery powyżej 300 graczy giną prędzej czy później, a i tym powyżej 200 radze sie mieć na baczności...
NEFARAIN:
Turning wiem że byłoby miło ale jest jeden kit:
Admin czeka na najnowszego Mangnosa burak jeden zanim on wyjdzie to wyjdzie dodatek bo w sumię niedawno wyszedł 0.5 Millstone Mangnos a zamiast mniej bugów jest więcej a poza tym jak ktoś niema konta na globalu z chęcia podam linki do emu na alfę
Oczywiście do Burning Crusade
Nemek:
moja ocena 9/10
plusy +wysoka grywalnosc
+fajna grafika
+duuuzzzoo questow
+duzy wybó klas i ras dzieki czemu mozna te gre przejsc na kilka roznych sposobow
+ogromny swiat
+ogromna ilosc itemow
minusy
-cena
NEFARAIN:
Witam all po Przerwie:
UP:Chyba oczekiwanie na prawie doskonały serv Blizzardowski się skończył dlaczego ? aaa bo gram na Ruskim Wnet który działa pod Nadchodzący TBC Jak ktoś będzie chętny pisać.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej