Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
World Of Warcraft
Charnel:
to dobrze ?e piszesz bo w?a?nie gram na priv i troche si? balem :D wida? xardi posiada wiedze na temat WOW'a a wogóle to moge komu? sprzeda? konto z
Nieumar?y - warrior lvl 51
Nocny Elf - hunter lvl 43
Ork - warrior lvl 55
Gnom - warlock lvl 34
cena do negocjacji :D
Seth:
No wi?c WoW super gierka gra?em na piratach a tak?e na orginalnym serwie kiedy by? okres prób i by?y free dni , teraz sie zastanawiam nad orginalnym i chyba jednak zakupie na gram.pl , gorzej z abonamentem ale jako? ujdzie. Szkoda tylko ?e BC testowa? b?do w innych krajach ni? polska
Drek'thar:
Ja dopiero ma zamiar gra? w WoWa na priv. Z tego co czytaem i widzia?em, fajna b?dzie gra, tylko porzebuje linków do patchy bo jako? nie ?apie si? w tym wszystkim oraz trzeba znale?? dobry priv serwer polski oczywis?ie.
NEFARAIN:
www.google.pl
tam radze szukać.
Co do WoWa to narazie czekam na Project WoW który zapowiada się ciekawie gdyż sam administrator obiecał żę nie będzie bugów czy to oznacza że privy wchodzą w nową erę ? powodem jest to że niebawem można doczekać się nowej wersji emulatora Mangnos w którym będą poprawione skille dla każdej z klasy no poza Druidem bo on ma jakieś nie dociągnięcia jeszcze typu transformacje w bear form ITP ale są też plany Polskiej Wersji Mangnosa póki co jeszcze z tydzień i Project WoW będzie miał testy.
Witam po kilku miesięcznej przerwie.
EDIT:
Póki co ja szykuje się na przejście na global i wtedy BYE privy jak ktos bedzie szukal to bede gral na Vek'Linish.
DeadFish:
Jeżeli chodzi o WoWa, to daje mu 10/10
Muzyka 10/10
Video 9/10
Grywalność 10/10
Po prostu miodzio...ale niestety nie mam wystarczająco dużo forsy, żeby grać na Blizzie, więc musze grać na privach...
Niestety, wygląda to mniej więcej tak: miesiąc grania - serwer pada, kolejny miesiąc szukasz następnego i tak w kółko...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej