Strefa pomocy > Gothic

Wyłacza mi sie gra :(

<< < (2/3) > >>

marian:

--- Cytat: Orc Szaman ---Witam

Ja miałem taki sam problem lecz rozwiązał się on przez ponowne instalowanie gry. Możliwe ,że jakiś plik w folderze, w który instalujesz grę powoduje takie coś . Najpierw zobacz czy w folderze są jakieś pliki, jeżeli jakieś będą to skasuj. Miałeś wcześniej jakieś mody? U mnie pliki z modów tak wpływały na grę.

Pozdrawiam wszystkich

--- Koniec cytatu ---
u niemialem zaraz po instalacji troszke gralem i mi wyskakiwal ten blad :(

koleus123:
Ten błąd pojawiał się mi wtedy kiedy bawiłem się kodami zaś u kumpla pojawiał się mimo że nie grał na kodach a miał sprzęt który spełniał wymagania gry(mógł gothica 2 na fulla odpalić). Jak grasz na kodach to wyłacz gre i włacz i graj bez kodów. Według mnie jest to jednak jeden z błedów gry.

marian:
Ja słyszalem ze sa podobno jakies programy co ten blad usuwaja bo z inna gra tez mi blad wyskakuje caly czas i zwieksza mi sie ping przez to ...

Respev:
Matko, powiedz w końcu jaki ten błąd! Ile można?! Czy tak trudno zrobić screena albo jego treść tu wpisać?

marian:

--- Cytat: Respev ---Matko, powiedz w końcu jaki ten błąd! Ile można?! Czy tak trudno zrobić screena albo jego treść tu wpisać?

--- Koniec cytatu ---
nazywa sie on access violation i tam sa napisane jakies same rozne cyferki :( praktycznie sa to same cyfry !! wrzucalem screena na imageshock ale niechcialo sie zuploadowac. dlatego go niema.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej