Strefa pomocy > Gothic

Wyłacza mi sie gra :(

<< < (3/3)

Respev:
W większości przypadków błąd jest spowodowany małą ilość pamięci RAM w komputerze.

Azan:
What ?! U mnie jest to samo a mam 1GB pamiątki a gothic wymaga kilka razy mniej

Pawelck91:
Sluchaj a jaki maszsytemoperacyjny?? Jezeli maszViste moze byc to spowodowaneroznymi czynnikami, np. gra jest zbyt "stara: na ten system, lub takze to ze Vista zzera bardzooo duuuzo pamieci RAM i tu tkwi problem ze granie ma na czym pracowac.

Sir_William:
Także miałem kiedyś takie problemy.
Nawet jeżeli masz super hiper komputer, licz się z tym, że Gothic od zawsze był samolubny, dlatego wszelkie inne programy, które są dla Ciebie zbędne - zamknij. W zasadzie powinieneś zrobić to na początku, a gdyby to nie pomogło dopiero pisać na forum  

Pamiętaj więc - nie zawalaj komputera, jeżeli chcesz grać w Gothic...

Respev:

--- Cytuj --- takze to ze Vista zzera bardzooo duuuzo pamieci RAM i tu tkwi problem ze granie ma na czym pracowac.
--- Koniec cytatu ---
Eh, "pr0" informatyku, naucz się jednego - Vista wymaga więcej pamięci, ale tylko po to, by aplikacje szybciej działały. Linuksa pewnie nazwałbyś systemem "do d*py", gdyż wykorzystuje on 3/4 pamięci operacyjnej. Należy się zapoznać ze stwierdzeniem "pamięć nie używana to pamięć stracona". Silnik Gothica jest niestabilny, gdyż jest pisany przez amatorów i głównie dlatego gra ma tyle błędów.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej