Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Pytania
Fortuno:
Proszę, pomóżcie! Gdzie znaleźć 3 szkatuły dla Aldo (Bakaresh)?
Vitnir:
ściągnij sobie wkąńcu tą mapę do G3, szkatułki są w ruinach poszukaj dobrze :
Masz link do działu mapy na naszym forum:
http://gothic.gram.pl/forum/Interaktywna-Mapa-t6184.html
Juri:
Ja mam z kolei takie pytania:
1Ingvar by mnie nauczyć kucia z czystej rudy mówi że mam mu zrobić miecz, do którego potzebny jest ileś tam "szabloząb" - mam mu przynieść kota na baranach czy jak to coś zdobyć?
2By zrobić misztrzowski miecz potrzebuje kataty- takie samo pytanie jak poprzednio.
3.W gothcie u tego szefa orków uwalniam Gorna tylko gdzie on jest szukałem go i nie mogę znaleźć, wie ktoś gdzie on jest czy to może bóg?
4W Faring wypełniłem wszystkie (chyba) zadania i mam reputacje 72% wiec do zamku nie chcą mnie wpuścić, jest jeszcze jakies zadanie w faring nikt juz nikt nie chce, zabilem trole i gobliny dla mysliwego co mieszka dalej, są jeszcze jakies questy?
To żaden problem ale czy wy też mieliscie tak ze przez połowę uwalniania kopalni w klanie młota zabijaliście orków jednym ciosem? -Super sprawa:)
Dużo tego niemniej oczekuje na od[powiedź. Dzięki
dark93:
1. No nie wiem jeszcze tam nie jestem, ale chyba jakąś część tego kociaka
2. mogę się mylić ale czy nie chodzi ci o katanę?? xD
3. Gorn jest zaraz w pokoju obok tego szefa orków (kiedy patrzysz na szefa orków siedzącego na tronie to po lewej jest drugi pokój)
4. W Faring jeszcze nie jestem ale masz stronkę:
http://gameexe.pl/Gothic-3-art1726.html
Tu są wszystkie misje, a na przyszłość spróbuj wymienić questy które już wykonałeś bo my nie jesteśmy wróżkami żeby wiedzieć jakie zadania wykonałeś, a jakie nie.
P.S. bug jako błąd pisze się przez u zwykłe a nie jak Ty napisałeś przez zamknięte
PoZdr
Juri:
Dzięki, ale xD
Racja Bug.
taa ząb trzeba mu przynieść ale jeśli ja nie umiem polować a nikt nie ma tego na sprzedaż to co?
Wobec tego mam buga bo Gorn jest niewidzialny.
Tak miałem na myśli katanę ale nadal nie wiem gdzie ona jest.
i jeszcze umiejętności bojowa oznaczona "?"jak i ulepszanie pancerza da się nauczyć? słyszałem że nie ale może ktoś coś wie
Czy w Faring jest arena? jeśli tak t gdzie?
ile trzeba mieć siły by podnieść kamień młyński?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej