Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Pytania
Fortuno:
Ccę się dowiedzieć kilku różnych od siebie rzeczy ale nie chcę zakładać dla każdego nowego tematu, więc przedstawię moje pytania w jednym
Po pierwsze: Jeżeli gram po stronie Beliara to co mam zrobić z Artefaktami Adanosa? I czy będę do czegoś potrzebował Berło Varantu (Rhobara)?
Po drugie: Np. w Okarze wypełniłem już wszystkie zlecone mi zadania ale mam 96 reputacji w tym miejscu. A w klanach w Nordmarze także mam zrobione misje a mam 75 reputacji i podobnie.
Po trzecie: Ile w Nordmarze jest obozowisk orków? Ja mam zniszczone 5, ale nie odbiłem jeszcze kopalni Klanu Młota...
I ostatnia sprawa: W Nordmarze są np. potwory takie jak: Ugluz Brzuchaty. Czy ktoś daje misję jego zabicia? Albo zniszczenia obozowiska goblinów (misja: Plaga goblinów)...
Trochę tego jest ale proszę was o pomoc...
Pozdrawiam, Fortuno
Vitnir:
1 pytanie:
Jeśli podążysz tą ścieżką będziesz musiał artefakty złożyć w ofierze Beliarowi w świątyni w Bacareshu
2 pytanie:
Nie wiem na czym polega to pytanie
3 pytanie:
Wystarczył to sprawdzić w interaktywnej mapie G3, jest tam:
-7 obozów Orków
-I od 10 do 25 grup Orków
(ImageShack mi tymczasowo nie chodzi więc nie wstawię zdjęcia, ale najlepiej jak pobierzesz sobie mapkę jest ona bardzo pomocna)
4 pytanie:
Nie mam pojęcia, chyba nikt Ci tego nie zleca, przynajmniej ja takich zadań nie dorwałem
Elrond Ñoldor:
Odpowiem w miarę możliwości na tę garść pytań:
1. Zrób to co napisał Kondri.
2. Taka jest porostu gra, liczba 100 nie jest niczym "pełnym" że się ma zrobione wszystko, za taką liczbę uważam 75 czyli gdy możemy mieć najlepsze zbroje itp. jeśli zrobiłes wszystkie misje to gratuluję, nie męcz sie już z szukaniem.
3. Tak jak Kondri... <rada> wybijaj wszystko co się rusza na twej drodze...
4. Zabij a się dowiesz... być może będzie napis że misja ukończona, jeśli tak to poszukaj zleceniodawcy.
Petterros:
a czy ktoś wie gdzie można znaleźć jakiś z tych chełmów?
Rogaty hełm
Ochrona przed ostrzami +16
Wartość: 1800
Lekki rogaty hełm
Ochrona przed ostrzami +14
Wartość: 900
Hełm Ejnara
Ochrona przed uderzeniami +15
Ochrona przed ostrzami +15
Wartość: 1500
Hełm pierwszego paladyna
Ochrona przed lodem +10
Ochrona przed ogniem +10
Ochrona przed uderzeniami +10
Ochrona przed ostrzami +10
Wartość: 600
Korona władcy Myrtany
Ochrona przed ostrzami +10
Wartość: 3000
Adanos7:
Hełm Ejnara znajduje się w grobowcu Ejnara w Nordmarze. Gdy przekraczamy przełęcz w Faring spotykamy Łowcę Orków, który może nas później zaprowadzić do tego grobowca.
Hełm pierwszego paladyna znajduje się w Geldern, tam gdzie są szamani Orków.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej