Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubiona Nacja
Uruk:
Ta ankieta jest bez sensu...
Myrtana?
Czyli co, rebelianci, paladyni, gońcy leśni, magowie ognia... wszyscy mają być ulubieni bo mają tego samego Boga? To czemu nie ma takich opcji jak Myrtana, Varant, Nordmar i Orkowie? Albo tego właściwego podziału?
Ja uważam że Gońcy Leśni wykazują się również wielką odwagą i wolą przeżycia, a skoro nie ma takiej opcji zaznaczam ich sojusz czyli Koczowników.
Atraian:
Ja lubię 3 frakcje. Gońców Leśnych Koczowników oraz Nordmarczyków. Gońców Leśnych za to że są ludem spokojnym i walczą tylko w ostateczności. Koczowników bo tak jak Gońcy Leśni są wyznawcami Adanosa oraz za to że wyzwali asasynów oraz są tym samym ludem co Magowie Wody . Nordmarczyków za to że dalej stawiają opór orkom i są bardzo waleczni. Ale osobiście głosuje na Koczowników :)
Varsen:
Ja głosuje na orków ponieważ próbują podbić wszystko co się da i są pewni siebie oraz waleczni ale też jestem za nordmarzczykami ponieważ nie ustępują orkom ciągle z nimi walczą bez końca :)
Shakyor:
Ja głosuje na koczowników ponieważ mimo że są słabo uzbrojeni to i tak walczą z asasynami :) choć sami wiedzą że mają średnie szanse na wygraną...
Adanos.pl:
Ja lubię Koczowników ponieważ:
-Wierzą w Adanosa
-Jedna z ich zbroi fajnie wygląda
-Mają najpotężniejszych magów - Magów Wody
-Są cool B) :lol:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej