Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Armia orków pod Gothą

<< < (2/2)

Leonidas:
:(:( Ja miałem ten sam problem ! U mnie gorn zaatakował orka i go zabił ! I od tego się zaczęło ! Zabijając orka rozpoczynasz rewolucję w Faring ! Wtedy przybiega do ciebie dwóch z faring i jeden ma teleport do faring . Nie radze się tam teleportować ! Bo wszyscy sie na ciebie rzucą !
A co do inncyh ! Jeśli masz questa zabić kogoś to najpierw musisz z nim pogadać !! Bo on wtedy ciebie pierwszy  zaatakuje !

bezimieny:
ja też tak miałem tylko że ja zabiłem tego kapitana gothy bo zabrakło mi kasy na uwolnienie gorna a kasy mi sie nie hcialo szukac potem wszyscy z gothy sie na mnie żucili ale zabilem ich z gornem a jak walczyłem z tym demonem to przybiegli najemnicy orków i orkowie zaczeli mnie gonić schowałem się do chaty ożywięca a demon zaczoł wszystkich wybijać zabił całe miasto potem gorn zadał ostatni cios i demon padł a jak później poszłem do faring to byli tam sami buntownicy

bedzio:
Tak ,miałem to samo czasami jak zaatakujesz orków w farmie pod Gothą ci z Faring ruszają na ciebie.Jeśli tego nie chcesz musisz wczytać wcześniejszą grę ,na mnie za drugim razem się nie rzucili.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej