Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Armia orków pod Gothą

(1/2) > >>

Resio:
Elo! statni ograłem drogą buntowników , chciałem quest dla okary zaliczyc i oczyścic Gothe z zombiakow . Ruszyłem  z Gornem kiedy nagle cała armia z Faring biegła , nie wiem dlaczego oni  chcieli mnie zabic nigdy takiego czegoś nie widziałem   .Może za miasta wyzwolone przeze mnie , ciekawe to walczyc z gornem na całe miasto   .Czy wam też sie takie coś zdarzyło w grze ? Prosz o opinie i sugestie czym to może być spowodowane.

Rakbar Nasard:
Witam

Ja wiem co ty zrobiłeś gdy zabijałeś orków przed Gothą to 2 lub 3 orków przyszło z Faring a ty ich porostu zabiłeś. Całe miasto leciało  bo zabiłeś orka z miasta. Tak samo jak być zabił go w mieście tylko on był za nim. To jest bug i na to nic nie poradzisz.

hura 200 postów napisałem

Pozdrawiam wszystkich

Garon:
Ja zabiłem Basira (w Monterze) bo otrzymałem taki quest, całe miasto się na mnie rzuciło, ale uciekłem. Po pewnym czasie stoje w Geldern przy świątyni, a tu patrze biegnie 5 orków (świetnie to wyglądało) uciekłem za miasto, żeby reszta się na mnie nie rzuciła, i wybiłem ten oddział, za nim przybiegły następne 2.

.:KERTH:.:
mi jak grałem drogą buntowników,napewno się coś takiego nie zdarzyło  a jeśli tobie tak,to nie wiem co ci poradzić(może to jakiś bug?)mam jedno pytanie,czy zabiłeś jakiś orków pod gothą,lub w monterze?
jeśli tak,to może to zemsta orków  

pozdrowienia .:KERTH:.

Garon:
Musiał kogoś uderzyć albo zabić (np Aliego) dlatego go ścigali, ja zabiłem Basira to mnie pogonili.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej