Tereny Valfden > Dział Wypraw

Wyprawa Wodnego Kręgu

<< < (11/11)

Hakuś:
Hakner podbiegł szybko do Sadusia i wyszeptał mu coś do ucha, ten tylko pokiwał głową...
-Odsuńcie się - powiedział Sado
Hakner w tym momencie użył ponownie Lodowego Wiru, wzniósł jednego Trola w powietrze, następnie Sado uderzył go Lodowym Piorunem, i rzucił w niego Ostrze Błyskawic, by upewnić się że nie żyję, Hakner zrzucił trola z wysokości 20m.

Crisis:
Jeden z trollów nie żył. Crisis walczył aktualnie z drugim, próbując uniknąć wielkich łap bestii. ÂŁowca Nagród nie wyjmował nawet tarczy, ponieważ wiedział, że ta przed niczym go nie obroni, tylko zostanie zniszczona w mgnieniu oka. Crisis zwinnie i szybko ranił bestię, ale nawet nie wiadomo, czy troll coś z tego czuł. ÂŁowca Nagród w pewnym momencie wbił potworowi miecz w jedną z nóg, ale w tym czasie Crisis został uderzony jedną przez trolla i wylądował parę metrów dalej. ÂŁowca Nagród szybko się otrząsnął i podbiegł do bestii. Wzziął swój miecz, który tkwił w nodze  potwora i oddalił się na parę metrów odpoczywając...

Sado:
Dostałem opieprz... cóż, nie będę ukrywał. ÂŻeście napieprzyli a Hak zatwierdził posty, choć Mg nie był. Cóż... nie jestem dumny... lecz to nie wszystko... część z was rozpoczęła zadania... i gówno se robi! Ludzie... nie można mieć jednocześnie wyprawę i wykonywać zadania. Później nie płaczcie, że wam IsentoR skasował i nie wykonaliście... echh. Nie mam podglądu postów, wiec nie wiem kto co napisał jedynie wiem o poscie Selene... moze IsentoR zechce go zaakceptować, w każdym razie ja  jutro wyjeżdżam i nie bedzie mnie tydzień (wakacje we Włoszech, ale kafejki internetowe bedą na pewno)

---

Wszyscy rzucili się na ostatniego trolla. Miecze i topory czyniły mu potężne rany. Ktoś wreszcie wskoczył na jego grzbiet, a zdenerwowany troll ryknął donośnie i wyprostował się., co wszyscy wykorzystali by wbić swą broń w jego brzuch. Troll padł martwy.
- Huh... podejdźmy do fontanny - powiedział Sado i poszedł tam pierwszy
Kiedy doszedł na miejsce ujrzał że w wodzie jest pełno złota i kilkanaście pierścieni. Sado zebrał wszystko i postanowił wrócić do Ombros.
- No chłopcy i dziewczynki, wyruszamy! - krzyknął i razem ruszyli w drogę powrotną.
Po kilkunastu godzinach doszli do miasta. Przeliczyli złoto i rozliczyli się.

Zebraliśmy:

1500 sztuk złota

20 pierścieni Wody

Podział:

400 - Skarbiec Wodnego Kręgu

Lord Sado - 175

Hakner - 100

Travis - 140

Kondri_18 - 65

Antelius - 40

Arkhan - 25

Kapitan Greg - 160

BalloorT - 65

Crisis - 70

Kozłow - 125

Sebol  - 90

Selene - 45

Każdy członek WK, na wyprawie otrzymał pierścień (Staty wam wyśle ja przyjadę)

Wyprawa Zakończona

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej