Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Dylemat kupna Gothic 3...

<< < (2/3) > >>

DODO:
1. Kłania się słownik.
2. Sprawdzaj w wordzie treści postów.
3. Czytaj to co napisałeś.

Chcesz kupić Gothic'a 3, dobrze ale po co kombinujesz z innymi sklepami skoro już masz jeden sprawdzony? Chcesz to kup w WIRTUS'ie lecz to Ty będziesz ponosił konsekwencje ewentualnych błędów. Skoro zamawiałeś już wiele gier w gram.pl to zapewne masz wiele punktów za które zniżą Ci cenę. Teraz jest jeszcze promocja  -50% więc tym bardziej opłaca się kupować tam grę. Możesz wziąć dostawę za punkty czyli zapłacisz tylko za samą grę i to o połowę tańszą niż w sklepie.

Respev:

--- Cytuj --- Kupuj tylko na stronie wydawcy! Takie sklepy jak WIRTUS mogą poprostu oszukiwac.
--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---Chcesz to kup w WIRTUS'ie lecz to Ty będziesz ponosił konsekwencje ewentualnych błędów
--- Koniec cytatu ---
Nie znacie tego sklepu a wypowiadacie się jak profesjonaliści. Od trzech lat kupuję w wirtusiu każdą grę i co? I przysłowiowe gówno. Kupować w wirtusiu warto.

--- Cytuj --- Teraz jest jeszcze promocja -50% więc tym bardziej opłaca się kupować tam grę. Możesz wziąć dostawę za punkty czyli zapłacisz tylko za samą grę i to o połowę tańszą niż w sklepie.
--- Koniec cytatu ---
A w wirtusiu jeszcze taniej.

Każdą grę polecam kupować w wirtusiu. Zawsze mają mniejsze ceny niż rynkowe. Ja zamówiłem Gothica 3 przed premierą i zapłaciłem za niego 70zł + 10zł przesyłka, a to dlatego, że docelowo myślano, że G3 będzie kosztować 99zł. Naprawdę polecam ten sklep.

Ps. Nie wspomne już o np. Guild wars, które w wirtusiu kosztuje 70zł (wszystkie części), a na gram.pl i w innych sklepach 120.

--- Cytuj ---Skoro juz sprawdizels ten skle ( gram.pl ) i ci przypadl do gustu i zawsze zaspokoajał Twoje potrzeby to zostań przy nim. To tak jakbyś miał dziewczyne, która Cię zaspokajała, ale chciał byś wypróbować inną.
--- Koniec cytatu ---
Tak wygląda gadanie od rzeczy. Jeśli można kupić taniej, to po cholerę wydawać więcej pieniędzy? To tak jak mi byście polecali komputronika, bo jest popularny, a to i tak mnie nic nie obchodzi, bo wolę kupić część komputerową w Krakowie i zapłacić 20-60zł taniej niż w komputroniku za ten sam jakościowo produkt.

--- Cytuj ---po co masz probowac inny sklep skoro ten jest juz sprawdzony i upragniona gra sie tam znajduje?? ^^
--- Koniec cytatu ---
Ciekawe czy twoi rodzice mając auto tak mówią... Lepiej kupić uszczelki do auta (np. głowicy) w ASO (autoryzowany serwis) za 800zł, niż na allegro lub w jakimś sklepie (oczywiście nie zamiennik) za 350? No tak, lepiej w ASO, bo po co szukać gdzie indziej, skoro ASO jest blisko i zawsze mają na składzie uszczelki, a koszty są "tylko" dwa razy większe...

Jeśli jeszcze ktoś ma wątpliwości, czy wirtuś jest dobrym sklepem, polecam przeczytać: http://www.pinia.pl/?shop_id=2156 a szczególnie zdanie: "Dla mnie najlepszy sklep w sieci z tego typu asortymentem"

Isentor:

--- Cytat: Respev ---Ps. Nie wspomne już o np. Guild wars, które w wirtusiu kosztuje 70zł (wszystkie części), a na gram.pl i w innych sklepach 120.

--- Koniec cytatu ---
Ceny na wirtusie to takie same ceny jak na gram.pl tyle, że te na gram są zazwyczaj takie niskie z powodu promocji bądź wirtualnych pieniędzy, których używamy. Więc jeżeli ktoś ma konto na gram.pl z duża ilością wirtualnych pieniędzy to bardziej się mu to opłaca ponieważ może jeszcze mieć za darmo przesyłkę jeżeli je wykorzysta.

Tutaj ceny podane od tak nie wszędzie w promocji 50% taniej...

--- Cytuj ---Gothic 3
Cena sugerowana:129,90 zł
Twoja cena:64,90 zł

--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---Gw: Frakcje
Twoja cena:59,90 zł

GW
Twoja cena:64,90 zł

GW: Zmierzch
Twoja cena:90,90 zł
--- Koniec cytatu ---

Casano:
Powiem Ci tak. Jeżeli naprawdę chcesz poczuć klimat Gothic 3 natychmiast, polecam Ci kupno tej gry. Mimo wielu błędów gra wygląda dobrze i przede wszystkim przyciąga człowieka do monitora. A tym bardziej ze jesteś jednym z tych którzy uwielbiają serie gry Gothic, problemu z przekonaniem sie do trzeciej części nie powinieneś mieć. Osobiście polecam ci ta cześć.

Co do tych waszych sklepów, muszę przyznać racje Respevo'wi. Wirtus jest profesjonalnym sklepie, gdzie osobiście zamówiłem już parę gier. Mimo ze naszym patronatem jest gram.pl, sklep powyższy niczym nie odstaje , a wręcz przeciwnie swoimi promocjami przyciąga użytkowników.

Respev:

--- Cytuj ---Ceny na wirtusie to takie same ceny jak na gram.pl tyle, że te na gram są zazwyczaj takie niskie z powodu promocji bądź wirtualnych pieniędzy, których używamy
--- Koniec cytatu ---
Nie wszystkie gry dostaniesz taniej za pomocą wPLN na gram.pl niż w wirtusiu.

--- Cytuj ---GW: Zmierzch
Twoja cena:90,90 zł
--- Koniec cytatu ---

A na wirtusiu:

--- Cytuj ---Guild Wars: Nightfall PL

Sugerowana cena: 129,90
Nasza cena: 69,99
Oszczędzasz: 59,91
--- Koniec cytatu ---

Guild Wars
gram.pl: