Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Dylemat kupna Gothic 3...

(1/3) > >>

Pawelck91:
Siemka!

Otóż mam problem-pytanie, nie wiem czy opłaca mi sie kupować też Gothica 3. Chodzi mi o to czy warto poczekać na nowszą wersje tzn. z poprawkami etc. . No i tu zaczyna sie problem jak wiemy PB zerwało umowę z JooWood;/i nie wiem czy wydadzą nowsza wersje. Tak wiec proszę o jakieś podpowiedzi :)

Acha chciałbym kupować ta grę w jakimś sklepie internetowym czy ktoś sie orientuje czy sklep WIRTUS jest dobry i sprawdzony???.Bardzo proszę o szybka odpowiedz

Pozdr.

Galeria_Ciastek:
Kupuj tylko na stronie wydawcy! Takie sklepy jak WIRTUS mogą poprostu oszukiwac. Zapewne zarejestrowałeś się na stronie wydawcy, jak nie to się zarejestruj www.gram.pl/rejestracja . Po rejestracji wejdź w swoje konto i wybierz sklep (link do sklepu to: www.gram.pl/sklep ). Tam znajdź grę. Z kupnem nie ma problemów. Ja sam zamawiałem 3 gry i wszytkie doszły. Ale lepiej wysyłac zamówienie w Poniedziałek, ponieważ w weekendy ludzie w CDP mają wolne. Radze już kupowac, bo możliwe, że niedługo wykupią :D. Poprawki i patchy pościągaj z internetu, ponieważ na ulepszoną wersję gothica nie ma co liczyc. Ja wirtusowi nie ufam w każdym razie, ale nawet jeśli jest sprawdzony, to zawsze lepiej kupowac na stronie wydawcy.

Pozdrawiam,
Ciastek

Pawelck91:
Czyli WIRTUS jest nie dobry? Bardzo proszę o jakąś odp .Proszę was... Na gram.pl mam swoje konto nazamawiałem tam już wiele gier . Chciałbym tylko wyprobować ten sklep. Odpiszcie

dark93:
po co masz probowac inny sklep skoro ten jest juz sprawdzony i upragniona gra sie tam znajduje?? ^^

Arti:

--- Cytat: pawelck91 ---Czyli WIRTUS jestniediobry ???Bardzo prosze o jakas odp .Proszewas... Na gram.pl mam swoje konto zamawailem tam juz wieeeele ggier . Chcialbym tylko wybrobowac ten sklep.Odpiszcie

--- Koniec cytatu ---

Skoro juz sprawdizels ten skle ( gram.pl ) i ci przypadl do gustu i zawsze zaspokoajał Twoje potrzeby to zostań przy nim. To tak jakbyś miał dziewczyne, która Cię zaspokajała, ale chciał byś wypróbować inną.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej