Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Brama w Górniczej Dolinie
Kapi Pogromca:
Ja w większości przypadków otwierzam bramę. Nawet jeśli jestem paladynem to zawsze można nabic expa. A jeśli jestem najemnikiem to czynie to zawsze. Jeszcze jednym powodem jet to, że chcę miec dobrego kapitana a zarazem świetnego wojownika na statku.
treblu:
--- Cytat: Arkhan ---
Gdy jestem Paladynem, to nigdy nie otworzyłem tej bramy, bo to by było takie nienormalne, swoich braci zakonnych doprowadzić do śmierci ehh...Gdy jestem najemnikiem to owszem, zawsze tą brame otwieram, a gdy jestem Magiem, jest tak jak w przypadku Paladyna.
--- Koniec cytatu ---
Hehe, dobre sobie... Jaka moralnosc, jaki kodeks? Skoro tak sie na niego powolujesz, to nie powinienes otwierac bramy w zadnym przypadku, nawet bedac Lowca Smokow, bo jest to niezgodne z kodeksem obowiazujacym caly rodzaj ludzki. Przeciez skazalbys swoich LUDZKICH braci na pewna smierc z reki orkow, co z tego, ze bedac w skorze Lowcy Smokow...
Jasio:
Jak ja gram to zależy:
- Jak mam mało exp to otwieram bramę i tłukę wszystkich aż będę miał wystarczająco dużo
- Jak mam dużo to nie otwieram, niech sobie tam stokojnie stoją i ćwiczą.
DeadFish:
Ja zawsze otwieram brame, ale najpierw wyzynam wszystkich ludzi w zamku, zeby mi ich orkowie nie zabili :D a po otwarciu bramy wyzynam wszystkich orkow...co daje cale expo z ludzi i orkow.
Lord Zielin:
Ja otwieram brame do zamku jak jestem ÂŁowcą smoków a jak Paladynem to nie(wkońcu to święty wojownik)
P.S.Po otwarciu bramy warto zajrzeć do BRUTUSA
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej